Valaki 17.ker most akivel kiverhetnem? Vagy valami…

Reptérnél most bi pasi közös masztira??
Dogging Party!
A nagy sikerre való tekintettel újra szervezek egy "Dogging Partyt"
A különlegesség pedig az lesz,hogy hétköznap nappal egy izgalmas helyszínre invitálom az érdeklődő Párokat Hölgyeket ,Urakat!
Időpont:2022.07.29 Péntek 10-14h között!!!!!
Várom elsősorban Párok,Hölgyek jelentkezését.
A részleteket privát levelezésben közlöm
Üdv:SecretM
A nagy sikerre való tekintettel újra szervezek egy "Dogging Partyt"
A különlegesség pedig az lesz,hogy hétköznap nappal egy izgalmas helyszínre invitálom az érdeklődő Párokat Hölgyeket ,Urakat!
Időpont:2022.07.29 Péntek 10-14h között!!!!!
Várom elsősorban Párok,Hölgyek jelentkezését.
A részleteket privát levelezésben közlöm

Üdv:SecretM
30-179-71 bi, sportos, férfias srác vagyok Csongrád-békés megyéből vagy erre járóban vki? esténként akár autós, szabadban mókázás is játszik... (srácos mókát keresek, idősek ne!)
Szép Napot! Olyan bi párral szeretnék ismerkedni akik ma este szeretnének egy kellemes autós kalandot, nézném a szeretkezesetek és igény esetén orálisan besegítenèk mindkét fél örömére

Sziasztok ma este szeretnék egy kellemes autós kalandot Hölgyel vagy párral , lehetőleg Budapest és környékén
Hatvan Bp m3
Egyik szopatna, de a farkát nem hajlandó megmutatni, másik azt se tudja, ki vagyok, csak lekamusozik. Savanyú a szőlő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 25. hétfő 12:02
Törölt felhasználó (4656903)

Bizony hogy az!!
Kinézek ma kora d'un a szepvolgyire. Jön fel hölgy v pár ? Kényeztetés Kukkolas? ( tudok jo helyet ott)
Végre valami Pécsen erre nem lemaradtam... :(
(Ez egy válasz mindentispár üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 24. vasárnap 23:29

Pécs, TV torony hátsó parkoló valaki párt kukkolni ?
kb 00: 30 ig maradunk!

Bizony hogy az!!
(Ez egy válasz colaflavour üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt vagyok
(Ez egy válasz bobbyzo üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Kamu a csávó
(Ez egy válasz adikanc üzenetére (2022. 06. 18. szombat 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél nagyfarkú aktiv pasi közös masztira mostanában??
Reptéren van most valaki ?
Egy meleg passzív srácnak lenne esélye egy kis orálra a reptéren?
Már nekivetkőztem, napozás beindult, magamban... jobb híján
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 25. hétfő 07:46

Reptér délelőtt? Pár esetleg? Nagy autó, sötét ablak, légkondi adott
Ma pár a Tisza tónál autós kaland,magas sportos nagy méretű pasival?
Balatonmária vagy a környéke napközben?
Kecskeméten valaki?!