Mi is szívesen csatlakoznánk! Meddig vagytok kint, melyik részén és milyen autóval?
(Ez egy válasz Summer45 üzenetére (2022. 07. 30. szombat 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 30. szombat 10:10

Autóban dugom a párom most zugló,valaki csatlakozna? Kacsó p híd alatt.
Ma este autós szex Budapesten kizárólag párokkal! 30-az igényes vékony pár vagyunk.
Szia, kb 25 perc mulva lesztek meg?
(Ez egy válasz Summer45 üzenetére (2022. 07. 30. szombat 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)

25 éves, nagyobb méretű, kitartó, ápolt, diszkrét féerfi vagyok!
Párokat, lányokat keresek minden jóra, sokmindenre nyitott vagyok, utazni tudok!
igény esetén van hölgy partnerem is!!
Párokat, lányokat keresek minden jóra, sokmindenre nyitott vagyok, utazni tudok!
igény esetén van hölgy partnerem is!!
belevalo parhoz csatlakoznek ma
Csepelen dugom a csajom hely van gyertek el most

belevalo par ma?
Ma délelőtt valaki hatvan környékén? Bi vagyok
Sziasztok
Rakacai tó környékén keresnék egy hölgyet magamnak mára vagy holnap delelottre. Mindenfele megoldas érdekelhet, de csak hetero alapon.
Rakacai tó környékén keresnék egy hölgyet magamnak mára vagy holnap delelottre. Mindenfele megoldas érdekelhet, de csak hetero alapon.
Sziasztok! Olyan nővel találkoznek, akit vonz a strap-on
Csepelen most csajommal autóban szabadban szopnánk sexelnénk
Autos kaland az m30 vonalan? induljon jol a reggel

Ma délelőtt folyamán a repternél valaki? Maszti és Szopás?
Sziasztok. Kíváncsi heteróként ma Budapesten szívesen kézimunkáznèk esetleg szopnék is egy normális, türelmes fickónak. Helyem nincs, de akár autós kaland is lehet!

Most valaki Budán autós kaland?
Reptér valaki?
A Komjádi uszoda parkolóban tali? Partnert keresek egy szopásra
Sziasztok, holnap kalandozas az m3 vonalan lenne kedve valakinek?
Kora reggeli orakban varom a lehetoseget.
Kora reggeli orakban varom a lehetoseget.

Sziasztok!
Ma éjjel szabad vagyok Budapest, Pest megye, biszex férfiként párokhoz vagy akár passzivként ferfiakhoz csatlakoznék, sportos 28 éves, nagyon ápolt. Várom a kalandozok levelét
Ma éjjel szabad vagyok Budapest, Pest megye, biszex férfiként párokhoz vagy akár passzivként ferfiakhoz csatlakoznék, sportos 28 éves, nagyon ápolt. Várom a kalandozok levelét