Sziasztok. 22 éves macis srác vagyok. Mai napra keresem macikedvelő kanos aktiv partneremet. Nyitott vagyok mindenre. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog.
Ordas tavon párok,innen?

Sziasztok! Bács-kiskun megye valaki szabadban vagy autós kalandra?
Sziasztok! M6 vonalán mostanában valaki pihenőben hoki?
Szép napot Mindenkinek! Ma (szombat) egész nap, napközben, ill. este/éjjel, Szolnok környékét kocsival útbaejtő, fiatal, szexi Hölgytagú Pár... ? Akik bármilyen feltétellel megengednék, hogy akár csak végignézzem Őket szex közben, autójukban, természetben... Vagy kényeztessem a Hölgyet, a Párja előtt... esetleg ketten kényeztessük a Hölgyet...Ápolt, intelligens, igényes, potens, jó méretű Férfiként keresek... Nem vagyok értetlen, tolakodó... csak amit Ti szeretnétek/megengedtek...
Sziasztok
Én egy 37 éves tetovált srác vagyok Várpalotáról! Lányokat, párokat keresek minden jóra! Csak hetero alapon! Fogadni tudok de bizonyos távon utazni is!Miden jóság érdekel!
Több tetoválás, szakál, kék szem, rövid haj, pocak akad!
Én egy 37 éves tetovált srác vagyok Várpalotáról! Lányokat, párokat keresek minden jóra! Csak hetero alapon! Fogadni tudok de bizonyos távon utazni is!Miden jóság érdekel!
Több tetoválás, szakál, kék szem, rövid haj, pocak akad!

Törölt felhasználó (4665839)

.
.
Mult heten a Gellert hegy oldalaban egy sotet utcaban. Mindegyik taxi lasitott.

Mindenhol csinálják az elkerülőt sehol egy nyugis hely.
Sopron környékén nem tudtok valami jó kis helyet ahová el tudnánk menni párommal és az autó is egyben marad.?
Budán mostanában egy kis kalandozás kocsiban szabadban?
Ráckeve környéken valaki hely van..
Van még ilyenkor pár innen?
Nem .
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2022. 07. 09. szombat 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha visszamentek akkor még én is kinézek!
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2022. 07. 09. szombat 01:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Gondolom már nem jöttök vissza.?
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2022. 07. 09. szombat 01:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos elkerültük egymást.
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2022. 07. 09. szombat 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)