Sziasztok.
Éjfél környékére keresnénk egy szimpatikus srácot akinek a farkát a párom kiverné előttem a kocsiba .
Éjfél környékére keresnénk egy szimpatikus srácot akinek a farkát a párom kiverné előttem a kocsiba .
Reptéri kifutó most?
Sziasztok! Izgis helyeken cumiznék nepliget,bevásárlóközpont üzlet probafülke,nyilvános WC,autós kaland,Szexmozi..
Sziasztok, értelmes diszkrét sràc Győrben szopna. Helyem van
Holnap dél körül reptérnél lesz kint csinos pár? Meleg férfiakat kösz, de nem keresek
A Gyuri bácsi mindig ott van
(Ez egy válasz bob1700 üzenetére (2025. 02. 07. péntek 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, párok? Igényes, izmos pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Max diszkréció!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, párok? Igényes, izmos pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Max diszkréció!
Írj, írjatok!
Szexpartnerem keresem autós kalandra. Kor alkat nem számít. Elhanyagolt hölgyet magányos anyukát. Nagymama aki kívánja még a szex örömeit. Kereslek
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Hölgyet vagy párt keresek
Reptér most valaki?
Ma megnézem Papkeszi régi vasútállomást. Anno, voltam arra

Kinek lenne kedve kalandozni ma delutan vagy este?
Reptér?
Nincs hideg a reptérhez?
Sziasztok!
Még sosem volt kalandom autóban, de izgat a dolog. Hölgyet keresek, Budapest és környékén, legyen autód
Még sosem volt kalandom autóban, de izgat a dolog. Hölgyet keresek, Budapest és környékén, legyen autód

Sziasztok!
Miskolcon igényes pasi autós kalandra keres hölgyet mai napra, vagy mai estére..
Miskolcon igényes pasi autós kalandra keres hölgyet mai napra, vagy mai estére..
Reptéren igényes hetero/bi pasi lesz kint? Jó méretű keres jó méretű havert

Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?