Budapesti 45 éves férfi szabadtéri, izgalmas autós játékhoz keres partner hölgyet. A játék lényege a merészség, nem a megbotránkoztatás.Ez szólhat sztrádán alsónadrág, bugyi nélküli autózásról (közszeméremsértést elkerülve), sok nevetéssel, mókával, de akár meztelenkedés kilátóban, amatőr fotózás arckép nélkül pl. kilátóban, csendes erdőben, stb.Persze tovább is mehetünk

És hol vannak ezek a helyek
(Ez egy válasz szibilla üzenetére (2022. 08. 02. kedd 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 02. kedd 18:31

Sziasztok…
Szánalom amit műveltek valóban…
Sajnos már én is ezek miatt nem vágyom kimenni a reptérre….
Megöltétek a helyet..
Szánalom amit műveltek valóban…
Sajnos már én is ezek miatt nem vágyom kimenni a reptérre….
Megöltétek a helyet..
Ráckeve környékén valaki?
Most lány asszony pár Bp autós kaland?
Nyiregyhazán autóban szopatni akaro aktivat keresem
Sziasztok ! Valaki jászberény környékén esetleg egy kis autózás ?
Ma este szépvölgyin párral taliznék.
Szia. Párként nőt keresünk. Szivesen ismerkednénk veled
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 08. 03. szerda 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Szívesen megörökítenétek együttléteteket, de nincs ki fotózzon videózzon!? Remeg a kamera, nincs megfelelő eszközötök, akkor ne habozzatok keressetek bátran! Részletek privátban!
Mint írtam,este szépvölgyin
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 08. 03. szerda 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéren valaki?
Hány óra körül?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 08. 03. szerda 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép Napot! Hölgy vagy pár egy kellemes esti autós kalandra?

Fiatal srácokkal kalandoznánk ma 6 kor a reptérnél
M3ason van kamionos most aki üritene?
Veszprém vagy Székesfehérvár környékén lány, pár?
És kint voltatok? Lett kellemes élmény is?
Sziasztok! Most valaki 15.ker aki segítene rajtam? Tele a farkam nagyon

Ma ecseren a lidl logisztikanal fogok parkolni ha lenne oedve valakinek szopatni irjon
Felesleges az ilyesmin felbosszantani magatokat. Akit érdemesnek tartotok azzal közlitek a helyet, időt, a többi véleménye, vergődése meg úgysem számít
A hülyékkel a legjobb ha nem foglalkozik az ember, ne pazarolja az idejét.