Debrecenben cumiznék masztiznék akár kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok!
Holnap délelőtt 10-11 körül valaki tevez kijönni a reptérhez?
Holnap délelőtt 10-11 körül valaki tevez kijönni a reptérhez?

Hol van ez a repter pontosan?
fiatal intelligens ferfi vagyok

A Fogarassyba.
(Ez egy válasz Tibi.1978 üzenetére (2025. 08. 24. vasárnap 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Dunakeszi nudistra strandra jár valaki?
Hölgy partnert keresek Monor környéke aki szívesen kalandozna
Sziasztok! Tervez kijönni nő vagy pár a szépvölgyire? Én egy jó 20 perc és kint leszek

Sziasztok
Lesz kint valaki a reptérnél ma 18:30 körül egy kis orálra(pasi)
Lesz kint valaki a reptérnél ma 18:30 körül egy kis orálra(pasi)
Hetero pasik a reptéren?
Èn is autoʻzgatok magamban Bp... lassan kinèzek a reptèrre, azutàn M7 Balcsi. Oràlkaland, vagy valami valamerre?
Reptérnél bocs lemaradt
Hétfő reggel 6:30-7:00 közt valaki szopna vagy közös maszti ?
Ha menne hölgy vagy pár a reptérhez, de nincs autójuk én szívesen fuvarozom őket! Ma ! Akár csak néző is lehetek! Más helyszín is ok!!
Esztergom környékén cumiznék
Szia melyik Tescoba mész?
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2025. 08. 24. vasárnap 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 24. vasárnap 13:31

Ma 19.30-20 óráig megyek a tatai tescoba vásárolni. Vannak itt bátor, igényes pasik? Piros ruhában leszek

Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Reptér?
Reptérnél?
És most kint vagy?
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 08. 24. vasárnap 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 24. vasárnap 14:22

sziasztok!
jövőhéten mindennap már 1 körül legkésőbb kint tudok lenni kondorosi dunaparton, árasztó úton, megkereséseket csak google chaten fogadok, szeretem a public kalandokat
jövőhéten mindennap már 1 körül legkésőbb kint tudok lenni kondorosi dunaparton, árasztó úton, megkereséseket csak google chaten fogadok, szeretem a public kalandokat
Most van kinn pár vagy valaki?