Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok!
Reptér ma reggel?
Reptér ma reggel?
Reptérnèl most orál hoki?
Sziasztok!
Veszprémben valaki?
Veszprémben valaki?
Sziasztok. Nemsok esellyel. De van esetleg olyan aki szereti a szexi combokat harisnyakat stb...?
Es aki tényleg talalkozna is?

Èn szívesen írj rám
(Ez egy válasz Zsoltika933 üzenetére (2024. 12. 21. szombat 02:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki jonne le szopni budaorson
Csepel környékén most valaki sexre?
Sziasztok veresegyház vagy környékén ismerkednék kalandoznék. Valaki? Esetleg pár?
Sziasztok. Érden es környékén keresnék olyan partnert vagy part aki mostanaban találkozna es tényleg a hosszas eggyutleteket szereti..

Szia. Írtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 20. péntek 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 20. péntek 23:34

Törölt felhasználó (4757418)

Sziasztok. Egy kis kalandra keresnék partnert kb 1 óra múlva (0:30) fiatalabb srác/férfi személyében.
Adatlapomon több info megvan adva . Párosunk férfi tagja vagyok , félreértések elkerülése végett. Ha érdekel , privátban megbeszéljük . Kérlek tisztelj meg egy adatlappal / képpel. Nem baj ha itt nincs , de máshol legyen. Én is viszonzom. Köszi
Adatlapomon több info megvan adva . Párosunk férfi tagja vagyok , félreértések elkerülése végett. Ha érdekel , privátban megbeszéljük . Kérlek tisztelj meg egy adatlappal / képpel. Nem baj ha itt nincs , de máshol legyen. Én is viszonzom. Köszi
Sziasztok. Egy kis kalandra keresnék partnert kb 1 óra múlva (0:30) fiatalabb srác/férfi személyében.
Hali, van most kint valaki a reptéren?
Sziasztok. Érden es környékén keresnék olyan partnert vagy part aki mostanaban találkozna es tényleg a hosszas eggyutleteket szereti.....

Estét. Pest,vagy szűk környékén hölgy akár mostanában egy kis (orál ..)kalandra. Akár párja előtt..
Repter? Szépvölgyi? Hova erdemes menni a parommal? Parokkal holgyekkel ismerkedni. Örülnénk egy parnak ...
Szada környékén közös hoki? Most?
Nagyfarkú srác, netről letöltött képpel.........
(Ez egy válasz NagyesVastag22cm üzenetére (2024. 12. 20. péntek 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 20. péntek 17:07

2 pasi 1 lány vagy 3 pasi 1 lány
30 éves hetero srácok vagyunk haverommal
Keresünk csajszit vagy párt akit izgat a fent leírtak
180/85kg kék szemű barna hajú nagyfarku srác vagyok
Haverom 175/76kg szinten kék szemű barna hajú
Jófej, laza srácok vagyunk sokat hülyéskedünk, nevetünk, nevettetünk
Budapest és környékéről keresünk
Viber , Google chat vagy Skype ahol tudunk kommunikálni
Írj privibe elérhetőséget vagy írok én
És küldünk képet.
Remélem lesz jelentkező