Citroen írj
Szürke Volvo S pár innen van?
Sziasztok. Kora délután megyek budapestről Ceglédre, útközben szivesen megállnék kalandozni.... Normális jóképűnek mondott fiatalos pasi vagyok.
Köszönjük a résztvevőknek, egész jóra sikeredett az évadzáró bukkake party, igaz nem jött össze a rekorddöntés, de most majdnem minden jelenlévő aktívan részt vett, nagyon élveztük
Írtam üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 31. szombat 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 31. szombat 00:24
Törölt felhasználó (4752420)

Szia, meddig vagy ott?
Szia, meddig vagy ott?
(Ez egy válasz dav3e19 üzenetére (2024. 08. 31. szombat 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél van valaki mostanában? 23bi
Hajrá majd számoljatok be
(Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (2024. 08. 30. péntek 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 20:16

Rendben. Reméljük összejön a rekord (16 feletti spricc) is. Aki eddig néző volt, az most tevékeny részese lesz az akciótoknak! Hajrá!
Kiértünk szépvölgyire, hamarosan kezdődik a bukkake party
vki most este Dánszentmiklós 405ös út?
Sziasztok reptéren pár esetleg?
Szopatnék, pinát nyalnék most a 10 kerben
én kint vagyok
(Ez egy válasz Avios üzenetére (2024. 08. 30. péntek 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéren valaki valakik?
Elindultunk ki szépvölgyire bukkake partyt tartani, kb 11re kint leszünk, egy sötét színű egyterüvel, leghátra fogunk beállni.
Sziasztok! Ma éjjel fogadnék hölgyet, párt érdi családi házamban. Ápolt, igényes, mások szerint jó pasi vagyok, 18/4 intimmel. Szomszédok messzebb, nem látnak át, akár dogging is mehet az udvaron
sziasztok. este tízre megyek ki a reptérre, szívesen kukkolnék vagy beszállnék, de vevő vagyok mindenre.
Rendben. Reméljük összejön a rekord (16 feletti spricc) is. Aki eddig néző volt, az most tevékeny részese lesz az akciótoknak! Hajrá!
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2024. 08. 30. péntek 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 19:59

Sziasztok, úgy néz ki kb 11re fogunk szépvölgyi parkolóba kiérni bukkake partyt tartani, várunk mindenkit aki csatlakozna, párokat is, minden hetero alapon. Pontosan mikor elindulunk otthonról meg írunk, nekünk onnantól számítva kb 1,5 óra kiérni
Hölgy vagy pár reptéren most? (Fekete Kia)
Sziasztok, úgy néz ki kb 11re fogunk szépvölgyi parkolóba kiérni bukkake partyt tartani, várunk mindenkit aki csatlakozna, párokat is, minden hetero alapon. Pontosan mikor elindulunk otthonról meg írunk, nekünk onnantól számítva kb 1,5 óra kiérni