Hello pár vagytok?
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki a Malomvölgyi parkolóba? Vagy esetleg máshol?
Sziasztok.Van kint valaki a reptéren?
Sziasztok. Szépvölgyire jön valaki?
Árasztó útnàl valaki?
Valaki egy jót élvezni ma Veszprém megye? Írj bátran

Reptéren van valaki?
Párokat néznék szex közben ! Mezőkövesd kőrnyéke!
este vki?Albertirsa közelében?pasi kocsival?
sziasztok.keszthely és környékéről vannak itt párok,vagy lányok akik ismerkednének?bármi lehet.38 éves,átlagos ,normális férfi vagyok.diszkréció adott,és elvárt.
Sziasztok
Ma este Balaton déli oldalán valaki?
Ma este Balaton déli oldalán valaki?
Sziasztok! 18 éves miskolci srác vagyok, bárkit keresek alkalmira vagy valami hosszabb távúra! Nyugodtan írjon bárki!

Sziasztok
Reptér ma reggel?..
Reptér ma reggel?..
Most hajnalban Mezőkövesd Nagylak útvonalon átutazóban leszek. Keresek valakit, korhatár nélkül, aki hosszan, keményen mélytorkosan turhásra szopatna. Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Írj! Én intelligens, ápolt pasi vagyok.
Citroennel innen vagy ?
Reptérnèl most egy 20èves passzív fiúval vagyok valaki?
Holnap hajnalban Mezőkövesd Nagylak útvonalon átutazóban leszek. Keresek valakit, korhatár nélkül, aki hosszan, keményen mélytorkosan turhásra szopatna. Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Írj! Én intelligens, ápolt pasi vagyok.
Szép estét! Cuckold/dogging-játékokra keresnék N/F Párt, Akik ma éjjel autóval Szolnok környékét útba ejtik, és lenne kedvük egy értelmes, intelligens, nem tolakodó de határozott Férfi előtt autójukban szexelni, ill. bármilyen cuckold/dogging játékba bevonni egy harmadikat...
Sziasztok!
Hölgyet vagy Párt fuvaroznék ma este , éjszaka egy kis finomsággal egybekötve!Ha elmentek esetleg bulizni és isztim ne taxit,hanem engem hívjatok!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok! Budapest és környéke!Beszéljükeg a továbbiakat Viberen vagy WhatsApp -on!
Írjatok ?
Zoli
Hölgyet vagy Párt fuvaroznék ma este , éjszaka egy kis finomsággal egybekötve!Ha elmentek esetleg bulizni és isztim ne taxit,hanem engem hívjatok!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok! Budapest és környéke!Beszéljükeg a továbbiakat Viberen vagy WhatsApp -on!
Írjatok ?
Zoli
Kifutó végén vannak páran. Honnan lehet tudni ki akar szexelni?