Gödöllőn vagy Pest környékén asszonyok lányok párok ?privi.
Sziasztok!
Autós kalandra hölgy, pár Győrből következő 4 nap( péntek- hétfő) valamelyikén? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Autós kalandra hölgy, pár Győrből következő 4 nap( péntek- hétfő) valamelyikén? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Sziasztok
9.00 óra körül Zugló?..
9.00 óra körül Zugló?..
Sziasztok. Helyes, diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van. smile
Solt-Izsák-Kecskemét. Aktív pasit keresek szofogadó passzív vagyok, perverziókra nyitott. Privát keress.
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
csepel perverz randi?
Üdv Győrben autós kaland van aktív srác itt?
Hajnal 2 korul keresek odavissza dolgokra autost 4.ker kornyeken, ha van helyed az is jo
Holnap Délelőtt reggel, 8 as út mentén Veszprém Fehérvár között vki?
Miskolc-Nyékládháza ma éjjel valaki?
Fél 1 felé Gyömrő környékén kaland?
Sziasztok!
Ma a nyéki tónál lesz kint szexy pár ? Feleséggel vagy baratnővel? Arra mennék és kiverném ahogy nézném a Hölgyet!!!
Ma a nyéki tónál lesz kint szexy pár ? Feleséggel vagy baratnővel? Arra mennék és kiverném ahogy nézném a Hölgyet!!!
Ma este egy közös hoki ?
Sziasztok. Helyes, diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van.

Reptér XL

Keresünk !
30 éves jófej srácok vagyunk
Budapest és környékén keresünk párokat vagy nőket hetero alapon !
Esetleg buliba is csatlakoznánk
30 éves jól szituált, jófej, laza srácok vagyunk nagy intimmel
viber vagy google chat legyen, kérlek írj ha ráérsz, vagy értek az elkövetkezendő napokban
30 éves jófej srácok vagyunk
Budapest és környékén keresünk párokat vagy nőket hetero alapon !
Esetleg buliba is csatlakoznánk
30 éves jól szituált, jófej, laza srácok vagyunk nagy intimmel
viber vagy google chat legyen, kérlek írj ha ráérsz, vagy értek az elkövetkezendő napokban
Biszex, normális férfias srác pasi van itt? Salgótarján -Eger-Hatvan- Gyöngyös kornyékéről? Írj üzenetet!
Nyírbátori Szenareti lakópark melletti területen kukkolhato leszek 20 óra körül
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...