Komolyan nincs itt olyan nő, aki szereti ha 20+os kemény farok lüktet benne?
hosszú ideig lovagolható és kitartó ? !
hosszú ideig lovagolható és kitartó ? !
Ferihegyen vannak kint?
Sziasztok! Balaton körül hölgy vagy pár mostanában? 29éves magára igényes pasi vagyok
Szépvölgyi parkolóban most vki...?
Ma éjjel valaki egy autós orál kalandra ?
Holnap reggel 8-8:30 között szopnék reptéri kifutónál
Fiatal srác vagyok
Fiatal srác vagyok
Sziasztok! Még ma esetleg Hölgy vagy Pár egy kis kalandra? Imádok nyalni esetleg kukkolás is érdekel!
Reptérnél van pár akiknél lehet szopni?

Vasárnap autós sex pár párral, valakinek van kedve. Szabadság természet sex!
Senki?
(Ez egy válasz der.medve2.0 üzenetére (2023. 05. 24. szerda 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgy vagy Pár a balaton körül mostanában?
Holnap késő este(éjfél kb) Budapest felől megyek Debrecen felé a 4-es úton.
Diszkrét pasit keresek bi kalandra. Ha az útvonal mentén vagy közelében laksz és érdekel a dolog írj privát üzenetben és beszélünk.
Diszkrét pasit keresek bi kalandra. Ha az útvonal mentén vagy közelében laksz és érdekel a dolog írj privát üzenetben és beszélünk.
Jópár év tapasztalata alapján, az összes "csábítsd már el a páromat" kamu, csak chatelgetni akar róla az illető. A helyett hogy a párja elé állna és megmondaná: baby izgat a cuckold keressünk egy pasit 3.-nak.
(Ez egy válasz Kiki1 üzenetére (2023. 05. 24. szerda 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap dél körül elképzelhető, hogy lesz rajtunk kívül PÁR a reptéren?
Ha van ilyen PÁR az írjon priviben, hogy egyeztessünk. Hetero alapon!
Fiú+lány PÁROK!!!
Puszi
Ha van ilyen PÁR az írjon priviben, hogy egyeztessünk. Hetero alapon!
Fiú+lány PÁROK!!!
Puszi
Holnap - tapasztalatlanként- felmegyek 12-14 óra között a Szépvölgyi parkoloba. Párokkal, bi pasikkal szívesen ismerkednék, kalandoznék
Ugyan ez a véleményem
Ezek a dolgok szerintem is mind kamu (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 05. 24. szerda 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 24. szerda 23:06
Ezek a dolgok szerintem is mind kamu (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 05. 24. szerda 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Jópár év tapasztalata alapján, az összes "csábítsd már el a páromat" kamu, csak chatelgetni akar róla az illető. A helyett hogy a párja elé állna és megmondaná: baby izgat a cuckold keressünk egy pasit 3.-nak.
Szépvölgyin van most valaki?
Szombat este kalandoznank kicsit a reptér mögött. Esetleg tervezi másik pár hogy kijonnek huncutkodni? Ha igen dobjatok egy uzit. Max 50eves korig keresünk.
Van itt most pár,ahol lehet szopni-szopatni ma?Autóban!!
Reptéren van innen valaki? Nő, pár, pasi is érdekel.