Skoda octáviában jó a buli omszk parkolo
Reptéren kb 20 perc múlva ?
Sziasztok budakalasz omszki parkolóban skodás pár inen van. ?
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Szépvölgyi út végén valaki?
Meccsnézés közben szopnék kanos, egyedül élő pasit. Esetleg 2-3 fős haveri társaságot.

Sziasztok van kint pár inen a nép szigeten ?
Holgy aki megnezne maszti kozben penteken napkozben? Szepvolgyi vagy mashol?
Most valaki? Vagy holnap kora reggel?
Szépvölgyi ma?
Van nagyfarkú pasi,aki este szétszopatna a reptéren és rengeteg gecit verne az arcomra???
Haverommal párt vagy nőt keresünk szigorúan hetero alapon
29 éves srácok vagyok, jófej laza srácok.
Budapestről.
Utazni tudunk.
29 éves srácok vagyok, jófej laza srácok.
Budapestről.
Utazni tudunk.
sziasztok Péntek estére vagy Szombat estére keresek párt vagy lányt.pest és nógrád megye. benne vagyok autós kalandban ,kukkolóként,beszállóként,csak orál,esetleg ha a feleség csak annyira kiváncsi hogy milyen egy idegen farkat megfogni abban is benne vagyokés ha van szimpátia akár szex is lehet.ha csak beszélgetünk egy jót az sem gond.várom a jelentkező párokat ,hölgyeket . utazni tudok fogadni sajnos nem autós kaland is szóba jöhet.szép napot
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Reptérnél valaki méretesebb pasi mostanában??
Sziasztok! Tervez esetleg valaki kijönni a szépvölgyire ma?
Reptérnél van valaki méretes pasi??
Sziasztok Várpalota, Ősi Pétfürdő Berhida környéken ma este valaki ráér?
Most valaki?
Holnap este kinéznék a reptérre,még nem voltam ott! Esetleg valaki leírná merre kell menni,mondjuk a Liszt Ferenc 2 től!???