Masztizni valaki a repteren?
Szép estét! Én nagyon szívesen csatlakoznék ma este.
(Ez egy válasz g.anastasia üzenetére (2024. 08. 14. szerda 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 14. szerda 20:23

Budapesten hova érdemes most este elmenni, ahol esetleg lenne egy férfi beszálló?
Reptéren van most valaki vagy valakik?
Budapesten hova érdemes most este elmenni, ahol esetleg lenne egy férfi beszálló?
Helló hölgyek
Mostanában pesten vagy szűk környékén, kaland így nyáron
Mostanában pesten vagy szűk környékén, kaland így nyáron

Fehervaron lazahokira szabadban vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Valaki megy ki ma vagy mostanába reptèrhez?
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van!

Veszprém és környékén (max 50km) valaki ma este? Uni vagy aktív srác (esetleg kíváncsi heteró) érdekelne

Szigetszentmiklós most nagyfarkú ápolt aktiv pasi?
Autost szopnek, akár odavissza 4.ker
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok , e hét péntek , szombat éjjelre keresek aktív nagy mérettel rendelkező aktív férfit férfiakat
Pécs és környékén??
Reptér senki????
Szia legközelebb jelez és biszex pasi vagyok
(Ez egy válasz Bisexpasi78 üzenetére (2024. 08. 14. szerda 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 14. szerda 06:31

Sziasztok!
Csütörtök reggel megyek paksrol balatonlellére.
Útközben megallnék biszex vagy kíváncsi hetero pasinál. Akár a kocsiban is.
Csütörtök reggel megyek paksrol balatonlellére.
Útközben megallnék biszex vagy kíváncsi hetero pasinál. Akár a kocsiban is.
Sziasztok
Ma este Tapolcán az alsó tónál sexelnénk a párommal,szívesen látnánk kukkoló pasit........
Privátban írj,ha érdekel.
Ma este Tapolcán az alsó tónál sexelnénk a párommal,szívesen látnánk kukkoló pasit........
Privátban írj,ha érdekel.
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 14. szerda 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 14. szerda 06:25
Törölt felhasználó (4718952)

Sziasztok reptéren ma egész nap ??? Fiuk ne!!!! Párok-lányok.
Puncit nyalnék pénteken hosszan élvezésig pároknál is, akár dugás közben (ez volna a legjobb).
Autóban, szabadban is, Bp és tőle északra.
Autóban, szabadban is, Bp és tőle északra.
Sziasztok
Estefelé szívesen szopatnám le , pár női tagját autóban. (Pest megyében búvóhely is megoldott )
Cuckold vagy csak egy kis szórakozás- kalandozás. 40- es , ápolt férfi vagyok. Szeretem és tisztelem a nőket . Velük együtt a sexet is
Estefelé szívesen szopatnám le , pár női tagját autóban. (Pest megyében búvóhely is megoldott )
Cuckold vagy csak egy kis szórakozás- kalandozás. 40- es , ápolt férfi vagyok. Szeretem és tisztelem a nőket . Velük együtt a sexet is