Szabadba párom imádja kínálni puncimat. Jól meg kefélni. De szeretnék társat akivel párom mellé kukkolna és jól meg baszna párom előtt. Igazán jött szeretnék élvezni. Tolna megye Szekszárd vagyunk
Sziasztok!
Monor most reggel?..
Monor most reggel?..
Szia. Szívesen csatlakoznék
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 25. szerda 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 25. szerda 06:31
Törölt felhasználó (4782449)
VIP

Szex autóba maztizas után dughatód puncimat
Szex autóba maztizas után dughatód puncimat
Mi is kalocsalak vagyunk!
(Ez egy válasz monssy üzenetére (2025. 06. 25. szerda 03:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Keszthely környékén szopnek autóban szombaton.
7:00 repter mögött. Szopatnák vagy közös maszti ?
Napközben
Baja-Kalocsa-Szekszárd
Olvass adatlapot!
Baja-Kalocsa-Szekszárd
Olvass adatlapot!
Sziasztok, Csepel környékén van hely kukkolásra ? Vagy csak a Szépvölgyi és Reptér jàtszik ?
Ha megnyugtat, mi párként sem tudtunk találkozni vele/ük egy üres parkolóban a megbeszélt időpontban... másnap még ment egy darabig a terelés, aztán már nem válaszolt...
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2025. 06. 24. kedd 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 24. kedd 22:30

Ebben melyik rész volt álmodozás? Pusztán felhívtam figyelmedet arra, hogy ez a női regisztráció (aki persze ettől függetlenül lehet kamu) nem keres sem téged, sem engem, sem a piricsei Zolit, hiszen LÁNYT VAGY PÁRT keres. Te melyiknek érezted magad, amikor először írtál neki?
Minden ezt követő dolgot ennek tükrében kell értékelned. Ennyi.

Minden ezt követő dolgot ennek tükrében kell értékelned. Ennyi.
Sziasztok fehér Renault-al pár innen vagytok?
Sziasztok. Most Debrecenben valaki?
Tevanal!
Üdv
Zoli
Tevanal!
Üdv
Zoli
Ebben melyik rész volt álmodozás? Pusztán felhívtam figyelmedet arra, hogy ez a női regisztráció (aki persze ettől függetlenül lehet kamu) nem keres sem téged, sem engem, sem a piricsei Zolit, hiszen LÁNYT VAGY PÁRT keres. Te melyiknek érezted magad, amikor először írtál neki?
Minden ezt követő dolgot ennek tükrében kell értékelned. Ennyi. (Ez egy válasz Hölgyek_öröme üzenetére (2025. 06. 24. kedd 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Minden ezt követő dolgot ennek tükrében kell értékelned. Ennyi. (Ez egy válasz Hölgyek_öröme üzenetére (2025. 06. 24. kedd 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól van,álmodozzál csak. Te vagy értetlen.
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2025. 06. 24. kedd 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 24. kedd 22:11

Egyáltalán nem kizárt, hogy igazad van és kamu az illető, de ha elolvasod az adatlapját, világosan ott van, hogy lányt vagy párt keres. Ha ezek után szóló faszik próbálkoznak (márpedig túlnyomórészt ez lesz és te is így tettél), akkor én nem csodálkoznék rajta, ha az unalmas perceit ezen értetlen emberek szivatásával ütné el egy nő...
Egyáltalán nem kizárt, hogy igazad van és kamu az illető, de ha elolvasod az adatlapját, világosan ott van, hogy lányt vagy párt keres. Ha ezek után szóló faszik próbálkoznak (márpedig túlnyomórészt ez lesz és te is így tettél), akkor én nem csodálkoznék rajta, ha az unalmas perceit ezen értetlen emberek szivatásával ütné el egy nő...
(Ez egy válasz Hölgyek_öröme üzenetére (2025. 06. 24. kedd 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 24. kedd 21:44

Ott voltam 6-7 között, végig irt, hogy most errre, most mindjárt, aztán csend lett. Valószínű egy beteg faszi.
Lehet hogy túl szigorúak vagytok??
(Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (2025. 06. 24. kedd 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Ott voltam 6-7 között, végig irt, hogy most errre, most mindjárt, aztán csend lett. Valószínű egy beteg faszi.
(Ez egy válasz vzoli30 üzenetére (2025. 06. 24. kedd 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Hölgyek.
Pesten két pasival egy kis outdoor Parti.? privin keress ha aktuális
Pesten két pasival egy kis outdoor Parti.? privin keress ha aktuális

Reptérnél most valaki?
Sziasztok! Lányokkal, párokkal ismerkednénk! Pest megye és Bp.