Sziasztok ma estére ha valakinek van kedve a sátrazáshoz a Tiszatónál írjon bátran.
Hello.Faszimadó Vas megyei Transzi vagyok.Ma éjjel férfiakat kielégitenék.Szopok és imádom seggbe.. Többen is lehettek.Le húgyozható vagyok.Alázatos ribancotok leszek NEMESKOLTÁN.
Sziasztok!
Vasárnap este pár vagy hölgy Budapest és környékén aki szivesen ismerkedne?
Vasárnap este pár vagy hölgy Budapest és környékén aki szivesen ismerkedne?
Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Reptéren igényes pár vagy kivancsi hetero pasi?
Sárvár szhely környéke ma délután estefele? Hölgyek?
Van most kint valaki a reptéren?
Sziasztok.Budakeszi-Dorog-Bicske környékén ismerkednék kalandoznék.Nő esetleg pár ki kalandozna?
Reptérnél pár??
Parokal ismerkednénk szex? Tolna megye Szekszárd
Veszprém-Zirc vonalon keresek nőt-párt.
Sziasztok,
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk ma este Budapest és környékén!
Utazni tudok, lehetünk akar szabadban is. Írjatok bátran!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk ma este Budapest és környékén!
Utazni tudok, lehetünk akar szabadban is. Írjatok bátran!
Sziasztok! 1 hete volt egy kedves pár a Szepvölgyin, akikkel kicsit hátra tudtunk menni, a hölgy Dóri. Írjatok privátban, ha van kedvetek folytatni.
Pilisvörösvár közelében esetleg hölgy aki szívesen kalandozna egy 45 éves pasival? Akár csak egy kis magamutogatás vagy közös maszturbálás természetben
Sziasztok!
Párok/hölgyek egy délutáni esti kaland BP és környéke?
Írjatok privátban!
Párok/hölgyek egy délutáni esti kaland BP és környéke?
Írjatok privátban!
Kecskeméten pár vagy igényes bi pasi?
Sziasztok.Budakeszi-Dorog-Bicske környékén ismerkednék kalandoznék.Nő esetleg pár ki kalandozna?
Tiszafüreden ki jön velem bicajozni a tó körül útközben egy kis szex közös maszti bármiben benne vagyok
Valaki egy jó autós tali írjatok bátran

Most..
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)