Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Mindenki csak kérdezi ki volt, ki van pl. Reptérnél.
Mi voltunk, és köszönjük a kellemes, diszkrét kukkolónak a passzív, majd aktív részvételt tegnap este. Javaslom a szavak helyett a tettek mezejéte lépést Uraim!
Mi voltunk, és köszönjük a kellemes, diszkrét kukkolónak a passzív, majd aktív részvételt tegnap este. Javaslom a szavak helyett a tettek mezejéte lépést Uraim!
Budapesten MOST pár autós kalandra? Hetero vagyok.
Fehervar autóskalandra vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Szolnok Eger útvonalon ma délután úgy bekapnék valamit
Ma délelőtt reptérnél?
Sziasztok Győr és környékén valaki? Írjatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 23. szerda 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4696237)
Mindenki csak kérdezi ki volt, ki van pl. Reptérnél.
8:10 kor valaki a market central parkolo kölcsönös hoki?
Vecsés
Most délelőtt orális kaland 17.ker környéken?
Soroksári auchan most?
Reptér mostanában?
Sexpartnereim keresném!
Sexpartnereim keresném!
Szekszárd környéke valaki valami?? Mindenre nyitott vagyok
Autós kaland?
Szépvölgyi parkolóban tervezi valaki felmenni?
Fehervar most hokira vki?
Privizz
Privizz
Ma kora dun 13 után jön fel holgy v pár a Szépvölgyi parkolóba?
Még nem voltam sem a Szépvölgyin, sem a reptéri kifutónál. Lenne valaki olyan kedves, hogy elküldi, hogy pontosan hova érdemes menni kukkolni? Kerestem róla infót, de nem találtam :( Holnap este 9 körül ki is mennék, egyedülálló hetero férfiként kukkolni, esetleg csatlakozni. Előre is nagyon köszönöm!
Reptéren közös maszti 16:00 óra környékén?

nyulipaar

ariszeli