Ma este 11 körül szopnék Vecsés-Monor környékén.
Sziasztok! Ma este Dunapláza mögött a parkolóban autómban kényeztetnèk párt a férfi örómére. Srácok érdeklődését is várom!
Érdekes... Én leragadtam a reptérnél. De csak a madárdal van, nem a sextől hangos erdő... Néha egy repcsi.... Valaki jön ki? Párok? Hol szoktak lenni itt az akciók? Kiserdő?
(Ez egy válasz Tamas8 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 20:07

Zsuzsa 0905 azt írta 22.00 kor a Gloryban találkozik velem. Akkor most a Szépvölgyiben lesz vagy a GloryCafe ban????
Zsuzsa 0905 azt írta 22.00 kor a Gloryban találkozik velem. Akkor most a Szépvölgyiben lesz vagy a GloryCafe ban????
Írtam üzenetet
(Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél van valaki GGről?
Még nem voltam Szépvölgyin. Legalább megnézem...
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2024. 07. 05. péntek 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 17:48

Az a terv hogy a sok bolond ott kering fent, ide irogatják hogy hol vagytok? Ti vagytok a fehér suzukiban? Ők meg otthon röhögnek rajtatok. Nem tudni ki ez a Zsuzska, hogy néz ki. Lehet nem is tetszik. Nagy valószínűséggel perverz férfi
Tudtok aki biszex férfit mobilozna, videózná?rögzíteni szereti?
Ma este talizzunk esztergomban bicikli uton vagy bárhol ha te is uncsizol jelentkezz
Az a terv hogy a sok bolond ott kering fent, ide irogatják hogy hol vagytok? Ti vagytok a fehér suzukiban? Ők meg otthon röhögnek rajtatok. Nem tudni ki ez a Zsuzska, hogy néz ki. Lehet nem is tetszik. Nagy valószínűséggel perverz férfi
(Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Fonyod es kornyeke?
Hello most indulok budapestről Dunapatajra útközben párok csajok? Ápolt igényes roma férfi vagyok kb 20cm intimmel szivesen teszek kitérőt
Mi a terv? Bukkake?
(Ez egy válasz Zsuzska0905 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma 6 körül arra járok. Párok lesz ott kinn valaki? (Eddig egyszer voltam, akkor több autó volt az erdőben, de lehet tudni ki milyen céllal.)
(Ez egy válasz sabyka2 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 11:02

Sziasztok. Volt már valaki akinek sikerült találkozni lánnyal vagy párral reptérnél?
Siófok!
Ma este Balatonon Siófok közelében keresünk haverommal párt vagy nőt
Ma este Balatonon Siófok közelében keresünk haverommal párt vagy nőt
Ma este valaki Szépvölgyi vagy reptér? :P
Népligethez ma délután transzi aki szopna egy jót esteleg?
Köki környékén van valami hely amiről nem tudok?
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2024. 07. 05. péntek 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 15:30

Ma este 21 óra után ? se lesz senki BUDAPEST KÖKI környékén?
Tegnap se volt!
Tegnap se volt!
Sziasztok. Veszprém-Szfehérvár környékén valaki ma este? Lehetőleg aktívat vagy kíváncsi heterót keresek
a többit privátban

Sziasztok!
Gödöllő - Hatvan - Jászfényszaru vagy Gödöllő - Dány - Jászfényszaru vonalon valaki (normális) ?
Gödöllő - Hatvan - Jászfényszaru vagy Gödöllő - Dány - Jászfényszaru vonalon valaki (normális) ?