Este, kora este célszerű kimenni (bár napközben is lehet siker, de olyankor még vannak kirándulók is). Elgurultok a legeslegvégéig, majd vissza jobbkéz felől két parkoló rövid föld bekötőúttal.
Ha ide kiírjátok mikor mentek, akkor szinte 100% hogy lesznek akik ép' akkor járnak arra
(Ez egy válasz eircav_1979 üzenetére (2025. 06. 18. szerda 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 18. szerda 12:48
Ha ide kiírjátok mikor mentek, akkor szinte 100% hogy lesznek akik ép' akkor járnak arra

Sziasztok! Meg nem voltunk a szepvölgyi parkolonal, erdeklödnenk. 40-es par vagyunk a 11. kerböl. E + E
Sziasztok. Július-augusztus-szeptemberi hónapban keresem pár/hölgy társaságát pest megyéből!
Ha vágysz egy fiatalos 24éves srácra akkor én vagyok a neked megfelelő partner! Párral elveszteném a 3asban való szüzességem!!!! Ápoltság,diszkréció maximálisan adott! Csak pest megye!
Ha vágysz egy fiatalos 24éves srácra akkor én vagyok a neked megfelelő partner! Párral elveszteném a 3asban való szüzességem!!!! Ápoltság,diszkréció maximálisan adott! Csak pest megye!
Sziasztok! Autós kalandot keresek a mai nap Kecskemét és környékén.
Sziasztok! Ma estére adatlapom szerint ismerkednék, kalandoznék…
Repter valaki?
Sziasztok! Fent vagyok a szépvölgyin. Ha tervez kijönni valaki akkor írjatok

Sziasztok!A hely alapvetően jó nincs nagy tömeg,a másság képviselői is elkerülik lehetne több pár v hőlgy úgyhogy gyertek bátran! Egy apróság sötétedés körül érdemes menni mert addig normál parkolóként üzemel és türelmesen várni/szituáció függő/sok szerencsét!
(Ez egy válasz eircav_1979 üzenetére (2025. 06. 18. szerda 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 18. szerda 12:48

Sziasztok! Meg nem voltunk a szepvölgyi parkolonal, erdeklödnenk. 40-es par vagyunk a 11. kerböl. E + E
Sziasztok, kint vagyok a reptér mellett. Ki van még kint?
Sziasztok Hajduszobosszlón hölgy pár ?
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Szépvölgyire jön most valaki?
Valaki Törökbálint auchan???
sziasztok dunaujvaros szekszard kalocsa környeken taliznek sok minden erdek sexben kedven a labsex, kivernem hölgy labara, imadom talpak köze szoritani 17 6 farkam
Sziasztok, tervez valaki kijönni a reptérre?
Fehėrvár kornyėkėn valaki esetleg?
Mainap kalandoznek kedves hölggyel v párral.Bp en. Autós v hely is van
Ma tervez még jönni valaki a szépvölgyire?