Ez itt a reklám helye? Engem érdekelne..
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (ma 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:04

1 db 22,86 cm-es valósághű toló vibrátor 360°-os forgatással és fűtési funkcióval G-pont anal játékhoz, teleszkopikus rezgő dildó szívókoronggal, folyékony szilikon pénisz szexjátékok férfiaknak és nőknek pároknak., Egyedülálló használatra, Anal stimuláció, Ergonomikus forma, Toló mozgás, Tartós kivitel, Testbiztos szilikón, Élvezetkeresők, Párkapcsolati játék.
TEMU 8.497 Forint Babucika!
TEMU 8.497 Forint Babucika!
Érd-Gyál között autós maszti?
Sziasztok!
Szopatni vágyó aktívat keresek aki meglátogatna ma.
Helyem van.
Szopatni vágyó aktívat keresek aki meglátogatna ma.
Helyem van.
1 db 22,86 cm-es valósághű toló vibrátor 360°-os forgatással és fűtési funkcióval G-pont anal játékhoz, teleszkopikus rezgő dildó szívókoronggal, folyékony szilikon pénisz szexjátékok férfiaknak és nőknek pároknak., Egyedülálló használatra, Anal stimuláció, Ergonomikus forma, Toló mozgás, Tartós kivitel, Testbiztos szilikón, Élvezetkeresők, Párkapcsolati játék.
TEMU 8.497 Forint Babucika! (Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (ma 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
TEMU 8.497 Forint Babucika! (Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (ma 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma csatloznék párokhoz illetve hölgyekhez a reptérnél.
Köszönöm a tegnapi párnak az estét és remélem még találkozunk.
Köszönöm a tegnapi párnak az estét és remélem még találkozunk.
Csepelen szopnék, szopatnek
Repteren feher dacia innen?
Reptéren pasi aki szopatna??
Nem sajnállak. Néha jó az amikor csak kommunikál az ember. Persze akkor ha az ember tud kommunikálni.
(Ez egy válasz Hajnus üzenetére (ma 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:02

Szia! Nekem nem írtál "előző levelet" ha az előző poszt kiírásodra gondolsz,remélem lesztek egy jó kis összejövetelhez! Amit kiírtam egy előző posztra reagáltam! Nem kell sajnálni jó volt így is! Láss csodát,beszélgettem egy jót szex és kergetőzés nélkül egy "bátor" pasival aki legalább oda mert jönni!
Szerintem ez privátba akart menni
(Ez egy válasz bpcpt33n üzenetére (ma 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:18

Hali mizu mitcsi korod? Én 25 Kerepes en vagyok kéne egy kis fincsi punci xd van ötleted? Nolim
Ma 6-7körül nagy méretel ffi ?
Hali mizu mitcsi korod? Én 25 Kerepes en vagyok kéne egy kis fincsi punci xd van ötleted? Nolim
Sziasztok fehér suv repteren innen? Szivesen ismerkednék.
szopnék ma bp-n
helyem nincs, autóm van
helyem nincs, autóm van

Szia! Nekem nem írtál "előző levelet" ha az előző poszt kiírásodra gondolsz,remélem lesztek egy jó kis összejövetelhez! Amit kiírtam egy előző posztra reagáltam! Nem kell sajnálni jó volt így is! Láss csodát,beszélgettem egy jót szex és kergetőzés nélkül egy "bátor" pasival aki legalább oda mert jönni!
(Ez egy válasz Krisztián69 üzenetére (ma 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:51

Hajnus
Sajnálom, hogy nem jött össze. Előző levelemben írtam, hogy megpróbálom össze hozni az ismerkedèst. Írj ha èrdekel
Sajnálom, hogy nem jött össze. Előző levelemben írtam, hogy megpróbálom össze hozni az ismerkedèst. Írj ha èrdekel
Kerepes Kistarcsa felé pervi program de jó lenne
Holnap délelőtt aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Szép napot. Fejér megyéből keresnék nőt,párt. Nem baj ha nyitott vagy
Reptérre tervez mostanában pár kijönni???
Délután Csepelen szopnék, szopatnék