Az az igazság, hogy nem feltétlen kell, hogy akcióba fussunk bele. Ha már olyan párt találunk, akikkel szóba lehet elegyedni, szimpatikusak vagyunk egymásnak, ott már elindulhat némi folyamat. Mi nem azok vagyunk, akik durr bele módon... némi ismeretség, szimpátia kell részünkről.
Szoktuk lesni, hogy kik lehetnek olyan párok, de csak 50+-osokat szúrunk ki.
Nincs apa-anya komplexusunk, saját korosztályból keresnénk éppen ezért.
Vagy rossz helyen keresgélünk, vagy "fel kell még nőnünk" hozzá, és majd 10 év múlva megpróbálni. Vagy meg kell néznünk több megjelölt helyet, hátha szerencsénk lesz. (Ez egy válasz Attika99 üzenetére (ma 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:29
Szoktuk lesni, hogy kik lehetnek olyan párok, de csak 50+-osokat szúrunk ki.
Nincs apa-anya komplexusunk, saját korosztályból keresnénk éppen ezért.
Vagy rossz helyen keresgélünk, vagy "fel kell még nőnünk" hozzá, és majd 10 év múlva megpróbálni. Vagy meg kell néznünk több megjelölt helyet, hátha szerencsénk lesz. (Ez egy válasz Attika99 üzenetére (ma 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt azért tegyük hozzá, hogy ha párokat kerestek, akkor valóban nagy szerencse kell hozzá, hogy spontán akcióba vagy potenciális akcióba fussatok, illetve sok olyan pár van, akikről valóban nehéz még tapasztalt szemnek is eldönteni, hogy turista-e, vagy csak privát randira jött-e, vagy esetleg többet is akar.
Gödöllőn vagy Aszódon keresek hölgyet alkalmi légyottra
érezzük jól egymást diszkréció adott és elvárt. 25 éves ápolt srác vagyok!

Amíg te ezt körbejárod, addig hatszor megérkezhet valaki más. És ahogy a legelején is írtam, én nem feltételezem rólad, hogy direkt akarod lejáratni őket és biztosan láttál hasonló kocsit csaj nélkül, de kérlek te is értsd meg (elég sokan leírták neked, köztük több jól ismert itteni név is), hogy ezt benézted. Még az sincs teljesen kizárva, hogy tényleg őket láttad a bejáratnál, de pont pisilt a csaj, vagy épp "bemelegítő szopást" végzett az anyósülésről
Azt sem teljesen értem, hogy ha te láttál egy kocsit, akiről meggyőződésed volt, hogy Peti az még annak ellenére is, hogy egyedül vélted látni, akkor miért nem mentél oda megkérdezni, hogy mi a szitu? Persze nem bunkón és támadólag gondoltam, hanem csak annyi, hogy "Szia, nem te vagy Peti a GG-ről?". Máris tiszta víz került volna a pohárba, persze kellemetlen kicsit, ha kiderül, hogy tévedésből egy turistához mentél oda, aki azt sem tudja, miről beszélsz, de ebbe meg senki nem halt bele...
Ehelyett utólag egyből idejöttél igazságot tenni, és bár abból a szempontból érthető a hozzáállásod, hogy tényleg sok a kamus, de ezt most te nézted be.
(Ez egy válasz DjiLife üzenetére (ma 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:34

Azt sem teljesen értem, hogy ha te láttál egy kocsit, akiről meggyőződésed volt, hogy Peti az még annak ellenére is, hogy egyedül vélted látni, akkor miért nem mentél oda megkérdezni, hogy mi a szitu? Persze nem bunkón és támadólag gondoltam, hanem csak annyi, hogy "Szia, nem te vagy Peti a GG-ről?". Máris tiszta víz került volna a pohárba, persze kellemetlen kicsit, ha kiderül, hogy tévedésből egy turistához mentél oda, aki azt sem tudja, miről beszélsz, de ebbe meg senki nem halt bele...

Tegyuk mar hozza, aki kimegy, minden esetben korbejarja eme helyeket.
A gat resznel (8), 1 feher dobozos auto volt, erdo resznel egy mvm auto plusz egy combi, 9-10 sehol senki.
3-4 repuloket nezo elektromos Bmw
plusz egy combi amibol fotoztak. 3 es 4 kozott egy taxi volt...
Bejaratnal volt a leirt Navara
De legyen igazuk
A gat resznel (8), 1 feher dobozos auto volt, erdo resznel egy mvm auto plusz egy combi, 9-10 sehol senki.

De legyen igazuk
Ezer köszönet és hála, a térképért! Hiánypótló volt!
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (ma 03:00), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 03:00

https://ibb.co/DH7pCzFt
Készítettem egy térképes összefoglalót erről a "nem olyan nagy" területről.
Sárga ponttal jelöltem a bázist a kerítésnél. Itt mennek el a repülők 40 méterrel a fejed felett, ezért általában itt állnak a turisták is, ebből fakadóan a hely még éjszaka sem ideális szexelni, viszont látod a bejövő autókat, tehát taktikai alappontnak és ismerkedési pontnak egyszersmind tekinthető.
1-től 10-ig jelöltem azokat a pontokat, ahol már láttam vagy csináltam aktust. Többet is jelölhettem volna, de elaprózni sem akartam, illetve a szerkesztőprogramom csak 10 szövegmezőt engedélyezett
A nagy 1-es alatt lévő háromszöget nevezzük kiserdőnek, az a leginkább szexcelú hely, hiszen ott már nem látod jól a gépeket és félreesik annyira, hogy véletlenül nem téved oda turista, de tényleg rengeteg más potenciális hely van.
DjiLife figyelmébe különösen ajánlanám, hogy a 4-es és 10-es pont között 2,6 km a távolság...
Ha Peti, András vagy bárki más, aki délután ott volt, esetleg elmondja, hogy melyik számmal jelölt ponton, vagy melyik kettő között volt a parti, és pontosan milyen időtartományban, akkor DjiLife tudni fogja, hogy hol rontotta el.
Remélem segítettem!
Sárga ponttal jelöltem a bázist a kerítésnél. Itt mennek el a repülők 40 méterrel a fejed felett, ezért általában itt állnak a turisták is, ebből fakadóan a hely még éjszaka sem ideális szexelni, viszont látod a bejövő autókat, tehát taktikai alappontnak és ismerkedési pontnak egyszersmind tekinthető.
1-től 10-ig jelöltem azokat a pontokat, ahol már láttam vagy csináltam aktust. Többet is jelölhettem volna, de elaprózni sem akartam, illetve a szerkesztőprogramom csak 10 szövegmezőt engedélyezett

DjiLife figyelmébe különösen ajánlanám, hogy a 4-es és 10-es pont között 2,6 km a távolság...
Ha Peti, András vagy bárki más, aki délután ott volt, esetleg elmondja, hogy melyik számmal jelölt ponton, vagy melyik kettő között volt a parti, és pontosan milyen időtartományban, akkor DjiLife tudni fogja, hogy hol rontotta el.
Remélem segítettem!
Azt azért tegyük hozzá, hogy ha párokat kerestek, akkor valóban nagy szerencse kell hozzá, hogy spontán akcióba vagy potenciális akcióba fussatok, illetve sok olyan pár van, akikről valóban nehéz még tapasztalt szemnek is eldönteni, hogy turista-e, vagy csak privát randira jött-e, vagy esetleg többet is akar.
(Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (ma 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? Sex?☺️K. barcika és környéke☺️
Sziasztok!
Holnap reggel Bp-n járok!
Reggel szívesen cumiznék igényes pasit!
Holnap reggel Bp-n járok!
Reggel szívesen cumiznék igényes pasit!

Szepvolgyi most vki?
Sziasztok most Balaton déli partján??
Most szopnék a reptéri kifutónál
Délután-estefelé Fonyódón és környékén, esetleg délebbre is keresünk valakit rövidebb kalandra, pl hölgytagunk kinyalása
ha valaki tud jó helyszínt is

Hát neméppen. Mi pl nem szoktuk. Nem is igazán járunk szerencsével
(Ez egy válasz DjiLife üzenetére (ma 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:34

De legyen igazuk

De legyen igazuk
De legyen igazuk

De legyen igazuk
Így már mi is tájékozottabbak vagyunk. Köszi!
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (ma 03:00), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 03:00

https://ibb.co/DH7pCzFt
A nagy 1-es alatt lévő háromszöget nevezzük kiserdőnek, az a leginkább szexcelú hely, hiszen ott már nem látod jól a gépeket és félreesik annyira, hogy véletlenül nem téved oda turista, de tényleg rengeteg más potenciális hely van.
Remélem segítettem!

Remélem segítettem!
Közös hoki max orál .ma Csepelen.
Képnézegetés közben.
Olyan írjon aki jön is és vannak képei videói.
Képnézegetés közben.
Olyan írjon aki jön is és vannak képei videói.
Szia ma Győrbe ismerkednék
Jóreggelt! 25 éves ápolt srác vagyok, hölgyet keresek Pest X. Ker környékén aki kielégítene. Persze nem viszonzatlanul diszkréció fontos!
.
Szia
Néha megéri kijönni (Ez egy válasz Goldkon üzenetére (ma 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:27
Néha megéri kijönni (Ez egy válasz Goldkon üzenetére (ma 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
Nekem sokat segitett.
Eddig bár a környeken (17 ker,Pécel , Nagytarcsa határa,Repülőtér masik oldala) voltam de pont itt, még nem. Mindenképoen megnézem.
Nekem sokat segitett.
Eddig bár a környeken (17 ker,Pécel , Nagytarcsa határa,Repülőtér masik oldala) voltam de pont itt, még nem. Mindenképoen megnézem.
Sziasztok mai nap 11 kerben kalandoznék.