Hol voltatok?
(Ez egy válasz Dogging69 üzenetére (ma 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 20:11

Köszönjük a volvós pasi nézelődését. Szívesen látunk máskor is ha nézni szeretnél minket!
Köszönjük a volvós pasi nézelődését. Szívesen látunk máskor is ha nézni szeretnél minket!
Gödöllőnél valaki aki leszopna?
Sziasztok. Holnapra(10.08) keresnèk hölgy társaságot Hajdú Bihar megyèben esetleg Nyíregyháza környèkèn.
Ma éjfél körül valaki szopatnák egy jót lehet kölcsönös is.
Helyem nincs kocsim van Vecsés környékén keresek.
Üzenet módosítása
Helyem nincs kocsim van Vecsés környékén keresek.
Üzenet módosítása
Szépvölgyin most Nő vagy pár?
Mo on valaki aki szopatna?
Megyek m7 fele
Megyek m7 fele
Reptér teljesen kihalt?
Sziasztok általában este érnék rá egy cumira ,szopnálak akár autódban vagy a szabadba is
Sziasztok. Valakit Győrben leszopni? Helyem van.
Sziasztok! Pénteken dél előtt kecskemét környékén?
Ez itt a reklám helye? Engem érdekelne..
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (ma 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:04

1 db 22,86 cm-es valósághű toló vibrátor 360°-os forgatással és fűtési funkcióval G-pont anal játékhoz, teleszkopikus rezgő dildó szívókoronggal, folyékony szilikon pénisz szexjátékok férfiaknak és nőknek pároknak., Egyedülálló használatra, Anal stimuláció, Ergonomikus forma, Toló mozgás, Tartós kivitel, Testbiztos szilikón, Élvezetkeresők, Párkapcsolati játék.
TEMU 8.497 Forint Babucika!
TEMU 8.497 Forint Babucika!
Érd-Gyál között autós maszti?
Sziasztok!
Szopatni vágyó aktívat keresek aki meglátogatna ma.
Helyem van.
Szopatni vágyó aktívat keresek aki meglátogatna ma.
Helyem van.
1 db 22,86 cm-es valósághű toló vibrátor 360°-os forgatással és fűtési funkcióval G-pont anal játékhoz, teleszkopikus rezgő dildó szívókoronggal, folyékony szilikon pénisz szexjátékok férfiaknak és nőknek pároknak., Egyedülálló használatra, Anal stimuláció, Ergonomikus forma, Toló mozgás, Tartós kivitel, Testbiztos szilikón, Élvezetkeresők, Párkapcsolati játék.
TEMU 8.497 Forint Babucika! (Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (ma 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
TEMU 8.497 Forint Babucika! (Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (ma 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma csatloznék párokhoz illetve hölgyekhez a reptérnél.
Köszönöm a tegnapi párnak az estét és remélem még találkozunk.
Köszönöm a tegnapi párnak az estét és remélem még találkozunk.
Csepelen szopnék, szopatnek
Repteren feher dacia innen?
Reptéren pasi aki szopatna??
Nem sajnállak. Néha jó az amikor csak kommunikál az ember. Persze akkor ha az ember tud kommunikálni.
(Ez egy válasz Hajnus üzenetére (ma 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:02

Szia! Nekem nem írtál "előző levelet" ha az előző poszt kiírásodra gondolsz,remélem lesztek egy jó kis összejövetelhez! Amit kiírtam egy előző posztra reagáltam! Nem kell sajnálni jó volt így is! Láss csodát,beszélgettem egy jót szex és kergetőzés nélkül egy "bátor" pasival aki legalább oda mert jönni!