Reptérnel van kint pár vagy hölgy?
Sziasztok! Ma délután/este párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Eger-Budapest között a régi hármas út vonalán..
Sziasztok Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt Autos kalandra kor alkat nem számit!
a lényeg hogy merj talizni

Sziasztok,
Ma este ( 17-18-19 óra körül ) Szigetszentmiklós, Budaörs útvonalon a 0-s mellett lenne valakinek kedve kalandozni? Hölgyeket, párokat, illetve nálam fiatalabb passzív pasikat keresnék autós kalandra. Kézi, orális illetve más játékok is érdekelnek, írd le hogy mire gondoltál és egyeztessünk.
Ma este ( 17-18-19 óra körül ) Szigetszentmiklós, Budaörs útvonalon a 0-s mellett lenne valakinek kedve kalandozni? Hölgyeket, párokat, illetve nálam fiatalabb passzív pasikat keresnék autós kalandra. Kézi, orális illetve más játékok is érdekelnek, írd le hogy mire gondoltál és egyeztessünk.
Sziasztok!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel!
Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok...
Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Gyuri
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel!
Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok...
Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Gyuri
Sziasztok!
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Szépen kérem csak Párok !
Szépen kérem csak Párok !
Piliscsaba- Solymár-Pilisvörösvár környékén keresek hölgyet, párt szabadban vagy autóban egy kis kalandozásra.
most kinn vagyok a reptéren.pár érdekelne ...ha jön ha nem úgyis itt vagyok
melyik helyre mentek .csatlakozom
(Ez egy válasz Ezmegaz1 üzenetére (ma 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:39

Este mennénk a reptérre, vagy a Szépvölgyire. 2 ápolt potens hetero pasi szívesen csatlakozna pártokhoz. Írjon akit érdekel
Ott voltunk ekkor, akció és néző is volt, ti merre kavaroghattatok...
(Ez egy válasz Dani37 üzenetére (tegnap 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Este mennénk a reptérre, vagy a Szépvölgyire. 2 ápolt potens hetero pasi szívesen csatlakozna pártokhoz. Írjon akit érdekel
Kifejezetten autós szex tekintetében keresnék, a mai nap (szombat), este/éjjel Szolnok és környékén járó, autós N/F PÁR-t... Cuckold/dogging-játékokra, ill. AKÁR csak végignézni Titeket szex közben, autótokban, természetben, HA ÉPP ERRE JÁRTOK... Bármilyen opció érdekel: 2ff+1n felállás, illetve, én végignézlek Titeket, vagy ha arra van igény/szimpátia: szívesen kényeztetem a Hölgyet, Párja előtt...! Bármi, ami Titeket is izgat... Kifejezetten autós találkozás érdekel, annak minden izgalmával, ezért előny, ha Nektek is bejön ez a téma... Ápolt, intelligens, igényes, potens, jó méretű Férfiként, komoly, privát megkereséseket várnék! További szép hétvégét Mindenkinek!
Veszprém környéke?
Most keresek alkalmi biszex kapcsolatot Debrecenben vagy Hajdúszoboszlón.
30 éves jófej laza srackent keresek hetero alapon párt
180/87kg kék szemű barna hajú srác vagyok 22cm intimmel
180/87kg kék szemű barna hajú srác vagyok 22cm intimmel
Sziasztok. Kifutóhoz jön valaki délelőtt?
Sziasztok. Jön ki valaki most a reptérre?
Csepel és környékről valaki. ?
Találni egy párt, ahol egy alkalommal lehet szájba, punciba és popsiba is élvezni, felváltva a férjjel, vagy cuckold is érdekel. Ahogy nektek jó, de elég a kamu párokat játszó homokból!
Bocsi, de tényleg elég! Köszi!
Bocsi, de tényleg elég! Köszi!