Aktív vagy uni srác? Rugalmas vagyok.
Sziasztok! Fót-Veresegyház-Gödöllő környékén ismerkednék Nővel/párral. Nincsenek "extrém" vágyaim, csak egy kiadós testedzés és egy kötetlen ismertség lenne a cél.

Simán lehet, én is mindíg magam keresek, de ma épp mi is pár vagyunk. Ritkán jön összi, hogy épp mindketten ráérjünk ilyesmire, vagy bármire.
Ja, lehet félreértettelek.... férfipár?
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (ma 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja, lehet félreértettelek.... férfipár?

Sziasztok ma este 3számú főúton Aszód után Pest felé parkolóban szopnék egy jó faszt.
hogy van az hogy,párként hirdet S FFI az adatlap szerint??? árulja el valaki
Reptérnél valaki?
Sziasztok.Este 8-9 fele Dunaharaszti környékén?
Reptér esetleg pár kint ?
Most hétvégén találkoznék párral, Borsod és Szabolcs megyékből, utazni tudok, helyem is van !
A páricskát láttam .a Ford al ,ha itt vagytok írjatok
Sziasztok Nagykőrös és környékén valaki Pár Nö
Vagy pasi ?
Vagy pasi ?
most kinn vagyok .itt vagytok?????
(Ez egy válasz Szántó.Gabi üzenetére (tegnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:15

Holnap délelőtt kint leszünk a reptérnél, olyan 10-körül tervezzük. Egy fehér passattal leszünk. Férfi tagunk 43 éves sportos hetero, hölgy tagunk 28 éves biszex.
Hőlgyekkel párokkal ismerkednék Budapesten
Ma Bp, M7, vagy valamerre?
Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?privi!
Sziasztok!
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Mere vagy?
(Ez egy válasz boka19 üzenetére (ma 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:33

Szia! Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Helló. Dunaújváros és környéke valaki!?
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Van nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi? De egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?

Sziasztok, kint vagyok a reptér mellett. Ki van még kint?