Szia!Benne vagyok !
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (ma 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:53

Szolnok és vonzáskörzetéből keresek valakit aki,
a nejem szájába rakná a szőrös farkát.
Autódban, szabad helyeden ( lakásban ) max eldugott helyen.
Fiatal vagy idősebb is írhat, macisabb nagyobb darab pasi is .
Akár heti 1 alkalommal is.
Sziasztok! Vasárnap délután Szépvölgyi út legfelső parkoló, erdőben szexelnénk barátnőmmel. Szívesen vennénk egy sportos srácot aki megnézné vagy, ha a párom úgy érzi csatlakozhatna is hozzánk. Csak sportos srác érdekli. Párokkal is szívesen találkozunk a lányos játékok is rendben vannak nála, de a férfinél a sportos férfias külső feltétel. Pontos időpont, ha szimpatikus vagy privátban. Mi ápolt Soprtos pár vagyunk. Lány 30 férfi 40.
Szolnok és vonzáskörzetéből keresek valakit aki,
En tervezek kimenni a reptérre, kb. 7- kor leszek ott
Sziasztok, hány órakor?
(Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (tegnap 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:58

Csütörtök reggel valaki lesz kint reptérnél kiserdőben? Egy jó dogging napindintás?
Reggel hét fele reptérnél leszek. Valaki szopna vagy közös maszti ?
A helikopter ti vagytok! Gondolom nektek elegetek van abból hogy pasik írnak nektek és ezért ingerlékeny mérgesek vagytok hogy egyesek nem tudják értelmezni amit leírtatok. Én elolvasta és értelmeztem és fel is fogtam de írtam egy megjegyzést hogy én is Kimennék ha lennne kint valaki. Nem pedig azt írtam hogy Kimennék ha kint lennétek. Különbség. Magyar nyelvtan! Másodszor pedig nem írtam se közösben sem privátban nektek hogy szeretnék veletek találkozni! Ebből adódik hogy elolvastam az adatlapotokat és tudtam értelmezni és fel is fogtam ami ott áll. Gondolkozz el ezen
(Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (tegnap 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Ember Még egyszer elmondom magyar nyelvtan!
Kimennék ha lennne kint valaki nem azt írtam hogy Kimennék ha kint lennétek különbség! Érted a különbséget? Másodszor meg nem írtam se közösben sem privátban nekik hogy valamit szeretnék tőlük. Ebből következik hogy elolvasta és tudtam is értelmezni amit az adatlapon leírtak (Ez egy válasz Attika99 üzenetére (tegnap 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:28
Kimennék ha lennne kint valaki nem azt írtam hogy Kimennék ha kint lennétek különbség! Érted a különbséget? Másodszor meg nem írtam se közösben sem privátban nekik hogy valamit szeretnék tőlük. Ebből következik hogy elolvasta és tudtam is értelmezni amit az adatlapon leírtak (Ez egy válasz Attika99 üzenetére (tegnap 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Ok, egyetlen párnak írtál. Egy olyannak, akik hangsúlyozottan PÁRT keresnek. Te jobbik esetben nem olvastad az adatlapjukat, csak vakon rájuk repültél, rosszabbik esetben olvastad, csak leszartad, hogy ők nem kérnek belőled, majd miután közepesen finoman közölték veled a tényállást, még neked állt feljebb.
Mit lehet ezen félreérteni?
Illetve mennyire lehet komolyan venni azt az embert, aki csak úgy nem megy oda a reptérre (hát nehogy már feleslegesen mozduljon meg az úrfi), de ha tudja, hogy ott lesz egy pár, aki NEM kér belőle, akkor már boldogan menne?
Lovagoljunk csak ezen, mert ritka az az ember, aki önszántából ekkora bohócot csinál magából és még melegen is tartja a témát!
Illetve mennyire lehet komolyan venni azt az embert, aki csak úgy nem megy oda a reptérre (hát nehogy már feleslegesen mozduljon meg az úrfi), de ha tudja, hogy ott lesz egy pár, aki NEM kér belőle, akkor már boldogan menne?
Lovagoljunk csak ezen, mert ritka az az ember, aki önszántából ekkora bohócot csinál magából és még melegen is tartja a témát!

Igen késői órára ( kb 1-2 óra környékére , kiderül pontosan) keresünk egy 30-40 év közötti normál vagy sportos testalkattal rendelkező srácot , akivel kicsit rosszalkodhatnánk párommal együtt ma .( faszverés - oral esetleg)
Hetero vagy egyhe bi ! Adatlappal és képpel rendelkezz , nekünk is van. Pest megyében vagyunk jelenleg ezt vedd figyelembe ! Helyünk van de autós tali lenne az elsődleges és azt is a megszokott helyünkön kizárólag. Többit privátban . Köszi
Hetero vagy egyhe bi ! Adatlappal és képpel rendelkezz , nekünk is van. Pest megyében vagyunk jelenleg ezt vedd figyelembe ! Helyünk van de autós tali lenne az elsődleges és azt is a megszokott helyünkön kizárólag. Többit privátban . Köszi
Csütörtök reggel valaki lesz kint reptérnél kiserdőben? Egy jó dogging napindintás?
Engedd el, mindenki érti miről van szó, csak ő helikopter
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (tegnap 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:28

Ok, egyetlen párnak írtál. Egy olyannak, akik hangsúlyozottan PÁRT keresnek. Te jobbik esetben nem olvastad az adatlapjukat, csak vakon rájuk repültél, rosszabbik esetben olvastad, csak leszartad, hogy ők nem kérnek belőled, majd miután közepesen finoman közölték veled a tényállást, még neked állt feljebb.

(Ez egy válasz Kornél89 üzenetére (tegnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:48

Gyerekek vegyétek már vissza! Ha egy pár nem tudja értelmezni mit írtam és ezen lovagoltok órájat akkor ti partnert kerestek egyáltalán.?
Egyetlen párra írtam köszi másik párt. Nem keresek!
Aki meg félreérti és ezen lovagol órákat azt csak sajnálni tudom.....
Van valaki esetleg most az autópályán M3?
Beszivatott egy pár. Van más is aki igy járt? Kérem privibe irjatok
Beszivatott egy pár. Van más is aki igy járt? Kérem privibe irjatok
A bordó Polo még az előbb is ott állt ahol az erdős részhez fel kell fordulni,viszont senki nem volt körülötte sem benne
(Ez egy válasz Golden45 üzenetére (tegnap 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépvölgyin valaki?
Albertirsa közelében vki?
Szombaton 12-17 óráig Csempeszkopács és Nemeskolta közt egy erdős részen csillogó olajossan ki fekszek egy plédre..Aki akar szopathat,seggbe baszhat,rám verheti,vagy csak lehugyozna az írjon.Aki jön azt kielégitem,alázhat. Jó ribancotok lesszek hisz űritésre jó vagyok.!Hívhatsz több farkat is mert szeretem.!Mivel több oldalon hirdetek így időponti találkozó nincs és reménytelen..Ha látsz parkolni autót akkor meg várod vagy beszálsz.Aki jön az hozzon babaolajat és magának amivel letörli magát főleg ha seggbe basz! Több infó privátban.Sziasztok
Gyerekek vegyétek már vissza! Ha egy pár nem tudja értelmezni mit írtam és ezen lovagoltok órájat akkor ti partnert kerestek egyáltalán.?
Sziasztok! Reptéren van mozgolódás ? Lesznek kint mostanában?