Sziasztok! Augusztus 11-étől, hétfőtől egészen szombatig (szombaton már nem) szabad leszek. Keresek egy csinos, bevállalós hölgyet vagy párt, akivel/akikkel eltölthetném izgalmasan az estéket, éjszakákat. Bp, Érd és ezek környéke, hely kell, de autós kalandban is benne vagyok. Szeretem a telt idomokat, illetve a korban nálam jóval fiatalabb vagy éppen érettebb partnereket. Ápoltság, egészség, diszkréció adott és egyben elvárt.
Hölgyeim , esetleg párok Monor vagy Pilis környéke autós kaland ? 28 éves pasi vagyok átlag testalkatú
Sziasztok. 26 éves macis srác vagyok. Ma estére keresek macikedvelő kanos pasit Nagyhegyesre. Írj ha erdekel a dolog!!!!
Sziasztok>Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén kalandoznék.
Sziasztok.
Gönyü- Komárom útvonalon, keresnék. Ma délutánra.
Gönyü- Komárom útvonalon, keresnék. Ma délutánra.
Ma dun hölgy v pár aki kalandozna? Bp
28 éves pasi vagyok hölgyeim Monor és Pilis környéke esetleg autós kaland ?
Martonvásár-Fehérvár útvonalon utazom most feleségem használt melltartóival, bugyijaival a kocsimban. Szívesen hegyezném a cerkàt egy félreeső helyen, ha a telómon a koràbbi akciós képeit nézve tabuk nélkül elmondanád, hogy miket csinálnál vele. Ha érdekel, írj!
Fiatal lányos fiúkat szívesen kényeztetném oda vissza! Női cuccot víselsz az még jobb lenne!
Szia Újpesten vagyok benne vagyok ha érdekel!
(Ez egy válasz Lonely89 üzenetére (ma 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Autós kalandra keresném partnerem,partnereim ma napközben!
Autós kalandra keresném partnerem,partnereim ma napközben!
Most szopnék újpesten autóst, akár odavissza...
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén lenne esetleg nap közben ráérő hölgy vagy pár? Szívesen találkoznék! Keressetek nyugodtan!
Sziasztok
ma kinléznék repter..közös hoki oral, esetleg anal (passziv)..ha erdekel irj... nyitott vagy cuckold is.
ma kinléznék repter..közös hoki oral, esetleg anal (passziv)..ha erdekel irj... nyitott vagy cuckold is.
Sziasztok.Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén kalandoznék.Hölgy esetleg ?
Csepelen veretném passzíval autódban most
Sziasztok kèt 45 éves pasi szívesen csatlakozna pàrokhoz a hölgy örömère .17 18 cm intim.lehetöleg Pest megyèben .csak hetero alapon .WhatsApp 702126764 vagy írj itt
Sziasztok! Köszönet a reptéren a terepjárós párnak élmény volt!
A páros esetleg innen?