Szia. Engem is érdekel , ha gondolod együtt felmehetünk.
(Ez egy válasz Mia97 üzenetére (tegnap 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:34

Ha holnapi nap valaki lenne olyan kedves, hogy felvigyen a szépvölgyire, hogy meg tudjam, pontosan hol is történik ez, akkor nagyon megköszönném

Ha holnapi nap valaki lenne olyan kedves, hogy felvigyen a szépvölgyire, hogy meg tudjam, pontosan hol is történik ez, akkor nagyon megköszönném

Sziasztok! Most valaki Békás környékén egy hokira vagy oralra?
Nem is tudtam, hogy itt Óbudán is van ilyen hely. Sajnos én nem tudok fel autókázni a Szépvölgyi tetejére. Mondjuk azt se tudom, hová kellene menni
Komárom környékén pár akit lehet kukkolni?
sziasztok dunaujvaros szekszard kalocsa környeken taliznek, sok minden erdekel sexben kedvenc a lab sex
Albertirsa 405 ös út Dánszentmiklós?most este vki?szabadban?
Holnap reggel népliget valaki?
Szépvölgyin van valami mozgolódás?
Reptér most?
Csak kirándulók gyerekekkel, kutyások, turázók nem érdemes>
(Ez egy válasz tommi_82 üzenetére (tegnap 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:03

S van értelme délutan 3 körül is menni, van akkor ott élet? Vagy csak kirandulók?
S van értelme délutan 3 körül is menni, van akkor ott élet? Vagy csak kirandulók?
Szia. A Kolosi tértől felfelé a Szépvölgyi úton végig a legvégéig kell felmenni autóval! Feljössz felkisérjelek? Vagy jössz utánam találkozunk valahol ott Óbudán? )) Szivesen megmutatom. De ott vannak fent pasik és ha szeretnél is valami kalandot szivesen vesszük veled is! ))
(Ez egy válasz Doranagy752 üzenetére (tegnap 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Újpest közelében a Szúnyog sziget van max vagy a Szennyviz telep mögötti részen esetleg. Vagy Dunakeszire ahol van a nudizó rész a duna part-nál ott is lehet lenni autóval este kalandozni. Amugy sok szerencsét sikert az adatlapotok szerinti kereséshez a hölgy nagyon szép nőies! ))
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (tegnap 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:58

Sziasztok!
Újpest közelében van autós hely? Párral, nővel szívesen találkoznánk ma 1-2 órán belül. Privátban egyeztessünk
Újpest közelében van autós hely? Párral, nővel szívesen találkoznánk ma 1-2 órán belül. Privátban egyeztessünk
Azt merre van pontosan?
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél 20:30 felé??
ez nem is gloryhole fórum
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (tegnap 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnék ma Nyíregyen.
Nekünk eddig csak negatív tapasztalat jutott...
(Ez egy válasz Doranagy752 üzenetére (tegnap 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:28

Van valaki aki szokott járni a reptérre? Ha igen szivesen fogadom a tapasztalatokat.
Szia! Az Etele-ben nincs gloryhole. Max egyeztetsz egy kabinba előre.