Szép estét. Érdeklődnék, hogy a reptérre esetleg megy -e ki pár , akiket izgatna vagy izgalmasnak találnák , ha esetleg csak meglesnék őket . 40- es , ápolt , sportos férfi vagyok. Nem csak a reptéren érdekelne természetesen és ha más elképzelés lenne azt is szívesen meghallgatom . Üdv
valaki szépvölgyi. egy óra múlva?
Uhy latom nincs pár aki találkozna továbi szép estét mindenkinek.
Sziasztok jelen
(Ez egy válasz SweetD üzenetére (ma 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 22:53

Helo.
Késői időpontban egy autós kalandra keresünk egy jófej, sármos férfit akinek párommal együtt kivernénk a farkát. A kaland bonyodalma, hogy cserébe neki is kell egy kicsit vernie párosunk férfi tagjának a farkát. Természetesen nem kell végig de egy 20-30 másodpercet igen. Csak faszverés! Nem szopás sem fogdosás stb. Kizárólag ennyi a sztori . Max 40 éves korig keresnénk férfit . Köszi
Késői időpontban egy autós kalandra keresünk egy jófej, sármos férfit akinek párommal együtt kivernénk a farkát. A kaland bonyodalma, hogy cserébe neki is kell egy kicsit vernie párosunk férfi tagjának a farkát. Természetesen nem kell végig de egy 20-30 másodpercet igen. Csak faszverés! Nem szopás sem fogdosás stb. Kizárólag ennyi a sztori . Max 40 éves korig keresnénk férfit . Köszi
Helo.
A sok bunburnyák homo van kint a reptérnél
A csévéző úti kilató dombnál van kinn valaki???
Sziasztok. Ismét megpróbálkoznék egy autós kalanddal. Közös hoki vagy csak én kiverem a farkad. HA van kedved előtte ismerkedhetünk kicsit ,20-30 perc írogatás, képcsere és itt páromról is küldenék, hogy izgalmasabb legyen. És ha kölcsönös a szimpátia , akkor tali és mehet a hoki. Gödöllő környékén vagyok, kérlek ezt vedd figyelembe. 28-45 éves korig keresnék partnert és normál illetve sportos testalkattal. Én is ilyen vagyok. Adatlap-kép szükséges, nekem is van .
Van most kint pár a reptérnél.aki találkozna?
Szigethalom-Dunavarsány környéki szopató?
Most valaki délpest gyors autós hoki?
32 éves, magas, méretes farkú srác szopatna most hölgyet a pólus center parkolóban
Most valaki Albertfalva?XI ker?
Pólus centernél szopatnék most hölgyet autóban
Van kint pár,aki ismerkedne sportos,igényes pasival???
Pár aki találkozna ismerkedne ?
Ma este kalandoznek hölggy vagy párral? Bp.
Sziasztok- holnapi nap(szombat) keresnék autós kalandot- ápolt pasi vagyok
Reptérnél sportos,fiatalos pár van? Szopatnék hölgyet
Repternél néznék szexközben párt igény esetén be is szálnék