Sziasztok.Negyvenes egyedülálló férfiként ismerkednék,kalandoznék.Hölgy esetleg pár?
Opeles innen van? Múltkor jót hokiztunk
Fehervar közöshokira vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
este vki?Albertirsa Dánszentmiklós?szabadban kaland?
Hello milyen a csaj?
(Ez egy válasz boy010101 üzenetére (ma 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:15

Sziasztok.
Ma este a párommal mennénk kocsikazni kis kukkolas ha szimpi vagy a páromnak meg is dughatod
Ma este a párommal mennénk kocsikazni kis kukkolas ha szimpi vagy a páromnak meg is dughatod
Sziasztok!
Reptérnél Tesla itt van?
Reptérnél Tesla itt van?
aki sír, hogy szerinte kamu vagyok, szívesen megmutatom kamerában hogy nő vagyok
aztán be lehet ezt fejezni
aztán be lehet ezt fejezni
Reptér?
és mégis mivel tudod megerősíteni?
(Ez egy válasz Tádé91 üzenetére (ma 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:33

Ezt megerősítem! Valóban kamus a csaj, már ha valóban csaj.
Járja Pestet fel-alá, de még sehol sem látták, senkivel nem találkozott.
Ma 19.00-19.40 közt megyek az M5 autópályán Kecskemétről Újhartyánig szívesen szopnám valaki faszát
Privi írj

Privi írj
A hölgy nem kamus. Én találkoztam vele. Nagyon kedves lány.
(Ez egy válasz Kamatykukac üzenetére (ma 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
amúgy szerintem elég videóm van fönt, ami bizonyítja, hogy valós vagyok, de örülök hogy ennyi időtök van ezen hisztizni
elárulom, hogy jó pár emberrel már találkoztam
csak nekik több az agysejtjük és nem fognak ide fórumba írogatni, hogy ooooh igen, megvolt (Ez egy válasz Tádé91 üzenetére (ma 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:33
csak nekik több az agysejtjük és nem fognak ide fórumba írogatni, hogy ooooh igen, megvolt (Ez egy válasz Tádé91 üzenetére (ma 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Járja Pestet fel-alá, de még sehol sem látták, senkivel nem találkozott. (Ez egy válasz Kamatykukac üzenetére (ma 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Járja Pestet fel-alá, de még sehol sem látták, senkivel nem találkozott. (Ez egy válasz Kamatykukac üzenetére (ma 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok! Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Akár autóban is! Mezőkövesd kőrnyékén
miért is lennék kamus? áruld már el
azért mert nem fekszek bárki alá? (Ez egy válasz Kamatykukac üzenetére (ma 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
azért mert nem fekszek bárki alá? (Ez egy válasz Kamatykukac üzenetére (ma 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem nem tiltotak max teged es kamus vagy sokan tudjak csak meg nem elegen
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (ma 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
amúgy meg képzeld van életem
és szoktam máshol lenni
(Ez egy válasz Kamatykukac üzenetére (ma 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)

nem volt elég a múltkori tiltás? megint kezded?
(Ez egy válasz Kamatykukac üzenetére (ma 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)