Szia. Írj privátban
(Ez egy válasz attta46x üzenetére (tegnap 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:07

Kanos férfiakat kielégítenék a számmal szabadban kocsiban parkolóban, autós pihenőben is helyhiány esetén. Délpest és környékén
Sziasztok! Férfias férfit kényeztetnék, valaki?
Feher suzuki reptér innen van ?
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket smile
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Estét.
Pesten hölgy mostanában orál kalandra.
Természetesen viszonzom
Pesten hölgy mostanában orál kalandra.
Természetesen viszonzom

Kanos férfiakat kielégítenék a számmal szabadban kocsiban parkolóban, autós pihenőben is helyhiány esetén. Délpest és környékén
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten és környékén. Hármasban és kukkolásban tapasztalt vagyok.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Valaki reptér?
Dunavarsány és környékén ismerkednék, nyitott férfiként
Sziasztok!
Holnap kora reggel Albertirsa-Mikebuda-Nagykőrös útvonalon?
Holnap kora reggel Albertirsa-Mikebuda-Nagykőrös útvonalon?
Pár reptéren? Tényleg nincs?
Sziasztok reptéren is esik?
A Volvo vagy a fehér furgon v a terepjáró se innen van?
Lila VW Polo innen? Üdv a fekete Fordból
Sziasztok! Ma este lenne pár aki kalandozna? 35 éves enyhén bi pasi vagyok!
32 éves, magas, méretes farkú srác keres hölgyet esetleg cuckold part most Budapesten
Sziasztok paros férfi tagjaként érdeklődom. Van most kint valaki? Lehet valakihez csatlakozni?
Sziasztok
Repter nagyon elesett?
Koszi
Repter nagyon elesett?
Koszi
Sajnos oda már szinte senki nem megy fel kihalt lett az a hely!
(Ez egy válasz weritas99 üzenetére (tegnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki kiüríthetné a zacsim… Nyírbogát nyíradony Hajdúsámson útvonalon haladok