Most valaki Vecsésen ?
Repternel van kint mozgás?? Megeri kimenni?
Sziasztok, kint vagyok a reptérnél ki van még kint?

Sziasztok! Reptérnél pár vagy pasi egy kis kalandra a mai napon?
Most Székesfehérvár környékén keresek Nőt vagy párt...igényes, ápolt 40es vagyok.
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas???telegram esetleg?
Valaki aki cumizna?
Most valaki Vecsésen ? Közös maszti,szopás-szopatás autóban ?
Debrecen nagyerdő?
Sziasztok!
A reptéri helyszínt honnan tudom megközelíteni? (Ez egy válasz Joszi219 üzenetére (ma 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
A reptéri helyszínt honnan tudom megközelíteni? (Ez egy válasz Joszi219 üzenetére (ma 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Van kint valaki a reptérnél?
Sziasztok! Budapesten vagyunk, mai napra párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

Ma este valaki tervez kimenni a repterre?
Valaki Alsónémedi és környékéről???
Ma este Budakeszi Budaörs környékén autós kalandra? Vagy szabadban?
Duna-part valaki?
Pár(ok) vannak kint a reptérnél???
Hali. Reptèren szopna valaki? Fèlora kb kinn vagyok.
Sziasztok! Párral vagy pasival kalandoznek a mai napon! Utazás megoldható.
biztos vannak
(Ez egy válasz Kiváncsipasi_40 üzenetére (ma 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:19

Hölgyeim! Van olyan nő, aki nyalatna? Irj privátba és jól kinyallak...párok is.!