Gödöllőnél fiatal vékony srác aki szereti a testesebb 40-es pasikat?
Sziasztok!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Szia..ma keresek utitársat aki kinézne repter vagy 2 ker?
Ha van kedvetek oda vagy haza fele jászfalunál talizhatunk, városhoz most nincs sok kedvem.
(Ez egy válasz István és Kinga üzenetére (ma 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Egy kicsit pontosabban lehet tudni hogy hol?
(Ez egy válasz István és Kinga üzenetére (ma 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
a rétre gondolsz 1112 Bp ott van egy rész a hegyen dombon amit úgy hívnak
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (ma 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
valaki ismeri dobogot? az erdőt? nem dobogokőt
reggel Újhartyánról megyek kecskeméter az autópályán egyik parkolóban szívesen bekapnék egy szép faszt indulás reggel 9 kór akit érdekel és akar egyet szopatni írjon privát
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi, de egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Hali.
Nőt keresek alkalmi diszkrét kényeztetésre. Privátban várom a megkeresést.
Nőt keresek alkalmi diszkrét kényeztetésre. Privátban várom a megkeresést.
Valaki ma II. Ker este 9-ig vagyunk.
Sziasztok! Szeptember 12-13 között Gárdonyban leszek és keresek olyan szimpatikus párt vagy lányt akikkel jól érezhetnénk magunkat. Helyet tudok biztosítani mindenki számára

Autost szopnek 4.kerulet...
Sziasztok, kint vagyok a reptéren. Ki van még kint?
13 óra körül volt kint egy Audi terepjárós a reptéren. Ha itt van írjon.
Szívesen találkoznék helyes, szexi párral Budapest környékén, ahol a hölgy szereti, ha a párja mellett egy másik férfi is kényezteti. 40-es, magas, igényes, potens férfi vagyok. Ha a képem alapján felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok, és akkor arcképet is láthattok.
Valaki 7 fele puskás környéke?
Kinek lenne kedve szopni egyet?
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapest és környékén! Utazni tudok!
Sziasztok héten pár esetleg Fényes parkoló vagy cseke tó?