Tatán szopnék 13-14.30 óra között egy ápolt farkat autóban.
Autós kaland?
Sziasztok ! Egy cumira valaki most Szekszárd és környéke ??
Győrben valakit leszopni? Helyem van.
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén szívesen csatlakoznék párhoz ma nap közben. Hölgyekkel is szívesen ismerkedem! Keressetek nyugodtan!
Pécsen valaki valakik ma délelőtt?
Reptérnél ma délelőtt?
Szeretnèk olyan hölgy partnert (esetleg párt) találni akivel a hétvégén szabadtéri sportolást vegyíthetnénk egy kis erotikával. Futás, túra, kerékpározás, de akár strandolás is szóba jöhet. Bp.-en és környékén. Ha érdekes lehet számodra, nézd meg az adatlapom, majd ha ez sem ijesztett el, írj üzenetet!
Hello! Full aktív enyhe bi férfiként keresek "útitársat" a reptérre.
Hölgy, Lány aki szopna egy formás farkat?
A többit privibe.
A többit privibe.
Szia. Miert csak ketten voltatok pont fent ott? Nem volt ott egy szóló érdeklödö pasi sem? Mert ugye szokott ott lenni szoktak!
(Ez egy válasz Hajnus üzenetére (ma 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:56

Köszi a kedd esti szépvölgyi parkolós estét,mindenkinek! Ezután csak a párommal együtt veszek részt ilyen buliban! Köszi a megértést
Ma autós kaland B.berèny es kke?
Párok lányok asszonyok reptér ?Sportos kan keres privi ….
Üdv!
A reptérnél vagyok és egyedül kell kivernem a farkam? Jobban esne ha valaki jól leszopna vagy egy forró és nedves punciba rakhatnám és telepumpálnám finom friss és forró spermával!
A reptérnél vagyok és egyedül kell kivernem a farkam? Jobban esne ha valaki jól leszopna vagy egy forró és nedves punciba rakhatnám és telepumpálnám finom friss és forró spermával!
Üdv!
Köszi a kedd esti szépvölgyi parkolós estét,mindenkinek! Ezután csak a párommal együtt veszek részt ilyen buliban! Köszi a megértést
Hatvan környékén valaki
most valaki mélytorkos (en csinálom(? vigyél ki szórakozzunk..akar más is csatlakozhat. BP
Délelőtt Kmét- Soltvadkert- Kecel-Hajós útvonalon borotvált szép farkam kínálom egy jó szopásra.
Jó reggelt! Valaki van ilyenkor ebben a friss hajnali időben a reptéren?