Sziasztok!Új vagyok itt az oldalon, holnapra keresek bi pasit vagy párt, akik bevezetnének…
Kezdő vagyok, de sokmindent kipróbálnék!
Helyem van!Írjatok

Valós pár én már voltam velük. Helyes a hölgy és érti a dolgát
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (ma 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezekkel a pökhendi párocskákkal nagyon elszaladt a lovacska itt a gg-n!
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (ma 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:04

Tudod,pont ezért szűrünk,hogy az ilyen formák,mint te is,még véletlenül se jöhessenek.
Tudod,pont ezért szűrünk,hogy az ilyen formák,mint te is,még véletlenül se jöhessenek.
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (ma 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:32

Túl nagy a képernyő!!! Ráadásul nulla adatlappal!!! Ez már kimeríti a pofátlanság és szemtelenség fogalmát!!
Aki ismer minket,az tudja….De pont te beszélsz
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (ma 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:32

Túl nagy a képernyő!!! Ráadásul nulla adatlappal!!! Ez már kimeríti a pofátlanság és szemtelenség fogalmát!!
Hôlgyekkel bi pàrokkal ismerkednék Budapesten és vonzâskörzetében
Lesz ma pár,Szépvölgyin,reptéren? Estére keresek hármasra,kukkolásra,doggingra! Ápolt 40 es pasi vagyok!
Mai napon, akár most délelőtt tis .de bármikor jo
Párhoz csatlakoznek vagy egyedülálló nőhöz
30 éves jófej, laza , nagyfarku srác vagyok...jó állóképesség gél
22cm és jó vastag
Viber esetleg ?
Párhoz csatlakoznek vagy egyedülálló nőhöz
30 éves jófej, laza , nagyfarku srác vagyok...jó állóképesség gél
22cm és jó vastag
Viber esetleg ?
Ma délután keresek partnert helyem nincs kocsim van bi uni vagyok imádok szopni dugni is lehet szeretek szopatni is.irj privátba Szolnokon
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (ma 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:01

Sziasztok.Pasikat keresünk bukkake ra.Csakis fényképes jelentkezéseket várunk!(arc,alak,intim alap!)A helyszínt mi választjuk meg!Azok a szerencsés pasik,akiket kiválasztunk,minden infót megkapnak válaszként.Csak privár levelekre válaszolunk.
Sziasztok. Pécs környékén keresek olyan helyet , ahol megleshetnék egy jófej párt
Sziasztok..ki megy ma valamerre szabadba.? csatlakoznek.. akar cuckold akar bukake, vagy analis elvezet (alarendelt lennek).. Kezdobb nyitott...apolt férfias férfiakkal.
Sziasztok.Pasikat keresünk bukkake ra.Csakis fényképes jelentkezéseket várunk!(arc,alak,intim alap!)A helyszínt mi választjuk meg!Azok a szerencsés pasik,akiket kiválasztunk,minden infót megkapnak válaszként.Csak privár levelekre válaszolunk.
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi, de egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Kora délután reptéren ? Priviben a többit
Semelyik pár sem akar 22cm farkú pasit ma este ?
Reptéren párok?
… mert pont te írtad mi van ott kint.
(Ez egy válasz T0r0lt üzenetére (ma 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem sok esélyt látok rá…
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (ma 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)