Keres valaki aktiv bi pasit ma reptérnél?
(Ez egy válasz Petike00700 üzenetére (ma 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptér most?
Felnézek a szépvölgyire, hátha akad fent olyan csinos pár, aki pasival szívesen találjozna.
Autós kaland?
17-16. Kerület.
17-16. Kerület.
Reptérnél valaki?
Sziasztok!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel!
Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok...
Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel!
Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok...
Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Reptérnél lesz ma valaki kint? Viszonzás nélkül nyalnék ápolt puncit.ecseren vagyok
Ma délelőtt a Szépvölgyi parkolóban keresünk Fatal, kimondottan vékony testalkatú,lehetőleg méretes ,hetero fiúkat kimondottan csinos hölgytagunk közös örömére.
Fehérvagy/M7 környékén valakit szívesen leszopnék ma délelőtt.
Valaki ma taksony környéke?
Sziasztok. Hölgyet illetve párt keresek akikkel lehet találkozni is. Akár autós kaland is érdekelne. Privát üzenetben jelezzetek
Szolnokon keresek partnert kölcsönös szopás dugás autó van írj privátba .
Reptérnél kukkolnék párt igény esetén be is szálnék.puncit nyalnék akár viszonzás nélkül is
Valaki most 20ker kölcsönös szopás?helyem van
Estét Hölgyek
Pesten mostanában egy laza kaland.
Pesten mostanában egy laza kaland.

UI.A Szépvölgyin!
Sziasztok! Hűvös ide vagy oda egy gyors numera mindig feldobja a napot köszönet a párnak!
Sziasztok! Szolnok most pasi?
Reptérnél most???
A Népliget mint hetero alapon? Viccelsz
(Ez egy válasz partyboy üzenetére (tegnap 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:02

Sziasztok!valakinek volt mar valami tapasztalata a Népligetben?jarnak oda estenkent ?hetero alapon érdeklődnék!regebben olvastam itt tiltott gyumolcsek hozzászólását hogy voltak dolgok!esetleg Ők jarnak?
Akinek van ötlete kerem ossza tok meg!
Akinek van ötlete kerem ossza tok meg!