Autós, Szabadban szexhez partnereket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Holdvilágnál tali egy erdő szélén...

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#46339   ma 00:27
Andras0904 Andras0904
Engem ugyan nem hulyitett mivel én nem is ö miattuk mentem volna ki oda a reptérre! Csak mas ismeros volt ott még tovább is és nem igazán látta a gömbnél oket! Csak ennyi!
(Ez egy válasz potens40esBP üzenetére (tegnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:21
Akkor nem csak téged hülyített...remek nyes Mindegy is, most már róla is tudjuk hogy csak 1 b.sz.tl.n pi..a aki más idejével játszik.
#46338   tegnap 23:47
Hajnus Hajnus
Na drágáim! Nem szoktam de most megteszem! Elsőkörben szeretném tisztázni,hogy mi voltunk kint ahogy ki is lett írva (elég szájbarágósan)! Kb 10üzenet jött privátban, hasonló "érdeklődéssel" megfelelne e? Mert potyára nem jönne ki! Akkor mit is szeretnétek?
Attól,hogy valakinek az adatlapja ki van e töltve vagy sem nyilvános e vagy sem még lehet korrekt ami tudom itt nem jellemző! ( Lassan rájövök,hogy miért is van így) Mint mindenhol akár egy klubban,vagy szexmoziban vannak íratlan szabályok,ahogy itt is kellene,hogy legyen! Jaa ciki kérdezni utána olvasni? Mindegy is szerintem,hogy mit írok ide! De nem ártana újragondolni honnan és mire föl szavaztok bárkit is!
Nekünk jó kis esténk volt mindentől függetlenűl! Gondoljon bárki bármit! Egy biztos többet itt nem fogom jelezni ha megyünk!( Nincs sok értelme)
Ha mégis legközelebb találtok olyat,aki kiírja, hogy megy és valóban szexelni vagy akár kíváncsiskodni akartok akkor ne írogass,telefonálj! Hanem menj és éld meg! Ha nem a kiírást akkor találd fel magad! Ma este rajtunk kívűl is voltak kint elég sokan! Ha tele zacsi al jöttél vissza akkor érdemes elgondolkodni!
További sok sikert mindenkinek!
#46337   tegnap 22:48
sofka sofka
Én semmit, mert meg se mozdultam!
(Ez egy válasz potens40esBP üzenetére (tegnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:21
Akkor nem csak téged hülyített...remek nyes Mindegy is, most már róla is tudjuk hogy csak 1 b.sz.tl.n pi..a aki más idejével játszik.
#46336   tegnap 22:45
zsebesjozsi67 zsebesjozsi67
Várható volt adatlap minden nélkül
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:13
Senki nem volt ott se ti se még egy pár!
#46335   tegnap 22:42
nudizmuskedvelők nudizmuskedvelők
Mit vártok egy adatlap nélkülitől??
(Ez egy válasz sofka üzenetére (tegnap 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:17
Ezért vannak szinte csak buzik az összes helyen… azoknak végülis mindegy, leszopják egymást ha nincs jobb, de a normális hetero, aki tudna még rendesen is közeledni, és eeetleg tisztán megfürödve megy ki, azt elég párszor igy átbaszni és nem megy ki
#46334   tegnap 22:21
potens40esBP potens40esBP
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
#46333   tegnap 22:17
sofka sofka
Ezért vannak szinte csak buzik az összes helyen… azoknak végülis mindegy, leszopják egymást ha nincs jobb, de a normális hetero, aki tudna még rendesen is közeledni, és eeetleg tisztán megfürödve megy ki, azt elég párszor igy átbaszni és nem megy ki
#46332   tegnap 22:13
Andras0904 Andras0904
(Ez egy válasz Hajnus üzenetére (tegnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:49
Ma este fél9-től kint leszünk reptéren párommal plusz egy pár gömbnél! Heteró társaságot szívesen látunk!
#46331   tegnap 21:52
attta46x attta46x
20. kerület vagy könyékén élveztetnék szájjal nőt-férfit, párt
#46330   tegnap 21:49
Errekimondottan2 Errekimondottan2
Ma késő este egy közös hokira keresnék partnert. Közbe 1-2 képet néznénk páromról . Adatlapomon több infó
#46329   tegnap 21:09
tandor tandor
Mostanában hölgy vagy pár aki találkozna Budapesten!
Negyvenes normális testalkatú pasi vagyok.
#46328   tegnap 20:56
1 negyvenes 1 negyvenes
Sziasztok.Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén ismerkednék,kalandoznék.Hölgy esetleg pár?
#46327   tegnap 20:21
Gabesz3012 Gabesz3012
Sziasztok reptéren van kint pár?
#46326   tegnap 20:13
zsebesjozsi67 zsebesjozsi67
Valaki ma este ?
#46325   tegnap 20:06
Kiváncsipasi_40 Kiváncsipasi_40
Szepvölgyin van valaki most?
#46324   tegnap 20:04
Oralday Oralday
Mai napon kb 0:30 környékén keresünk egy jófej srácot akivel párom mellére vernénk a farkunkat . Párom kézzel kicsit besegít . Max 40 éves korig és vagy sportos vagy átlagos testalkatú legyél ! Kép és adatlap szükséges. Csomád közelében leszünk
#46323   tegnap 19:11
Kiváncsipasi_40 Kiváncsipasi_40
Van olyan nő, aki leszopna vagy dugható? Fél órán belül ott lennék....akár a pasija előtt..
#46322   tegnap 19:08
Bipassziv35 Bipassziv35
Nincs valaki mostanában a Népliget közelében?
#46321   tegnap 19:06
Carp40 Carp40
Sajnos nem kaptam választ!
Ma este fél9-től kint leszünk reptéren párommal plusz egy pár gömbnél! Heteró társaságot szívesen látunk!
#46320   tegnap 18:48
Leon86 Leon86
Mi az a gömb? A reptér végét értem.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: nyulipaar nyulipaar
Nyitás ideje: 2011. 06. 25. szombat
Üzenetek: 46339db
Utolsó üzenet: ma 00:27

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!