Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok. Van kint pár a reptéren?
Újpestről Hölgy, aki ismerkedne ma este? Vagy holnap este?

Kolbász fesztivál van a szépvölgyin hölgyek párok vagy inkabb a reptérre kellett volna menni?
Siófokon valaki? Csak nő vagy pár női tagja érdekel. Akár tőbb fiúval is, meg tuom oldani.
Most ertem ide egyenlőre semmi
(Ez egy válasz sprite31 üzenetére (ma 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Van valaki reptérnél??
Szépvölgyi?
Mostanában sok a pár ott szerencsére, pláne szombat este
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 21:17

Szia. A szombatin ugyan én nem voltam fent az Oleh111- néven meghirdetett bukkake party-n meg aztán ment fel még egy ismert pár innen ugyebár ahogy mesélték a srácok. Viszont Hétfő este is volt jó kis akció szintén egy jól ismert kedves normális igényes jófej párral! ))
Sziasztok pár aki találkozna ismerkedne reptérnél?
Holnap Pakson a fogathajtón leszek esetleg valaki!!
Szia. A szombatin ugyan én nem voltam fent az Oleh111- néven meghirdetett bukkake party-n meg aztán ment fel még egy ismert pár innen ugyebár ahogy mesélték a srácok. Viszont Hétfő este is volt jó kis akció szintén egy jól ismert kedves normális igényes jófej párral! ))
(Ez egy válasz Kiki1 üzenetére (ma 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 20:18

Múlt héten szombaton jó kis party volt a szépvölgyin, szerencsére volt több pár is.
Remélem most szombat is jó lesz...
Remélem most szombat is jó lesz...
Biztosan csomagot kézbesítenek valakinek...
(Ez egy válasz Munci88 üzenetére (ma 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Megszámoltad őket Sanyamrl?
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (ma 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
GLS kocsis fiuk nagyon helyesek a reptéren. Nincsenek véletlen itt az oldalon?
Reptérnél pár most? Szopatnám a hölgy tagot
Szép estét Mindenkinek! Kifejezetten autós szex tekintetében keresnék, ma vagy holnap este/éjjel Szolnok és környékén járó, autós N/F PÁR-t... Cuckold/dogging-játékokra, ill. AKÁR csak végignézni Titeket szex közben, autótokban, természetben, HA ÉPP ERRE JÁRTOK... Bármilyen opció érdekel: 2ff+1n felállás, illetve, én végignézlek Titeket, vagy ha arra van igény/szimpátia: szívesen kényeztetem a Hölgyet, Párja előtt...! Bármi, ami Titeket is izgat... Kifejezetten autós találkozás érdekel, annak minden izgalmával, ezért előny, ha Nektek is bejön ez a téma... Ápolt, intelligens, igényes, potens, jó méretű Férfiként, komoly, privát megkereséseket várnék! További szép hétvégét Mindenkinek!
És lesz valami akció is?
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (ma 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
van kb 10 pár is a reptéren itt
Múlt héten szombaton jó kis party volt a szépvölgyin, szerencsére volt több pár is.
Remélem most szombat is jó lesz... (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem most szombat is jó lesz... (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)