Reptérnél pár 17 óra felé?? Szopatnék hölgy tagot
Fonyódon pár júl 21-23 ott nyaralunk.
Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Ma Debrecenbe autos kaland
Valaki jon ki repter?
Reptér-nél siri csend volt. Ott voltam fél 12-től kb 13-ig de csak a gyerekesek voltak ahogy n nézték a repülőket, meg hatul a melegek akcióztak a kocsijukban.

Valaki ázsiai környékén nem szopna le viszonzás nélkül?
Szépvölgyi mostanában?
Sziasztok. Szép napot nektek. Ez komoly tényleg volt veletek a hölgy? Egészen elképesztő hogy egy szóló nő ott megjelenjen persze nem lehetetlen nyilván , de akkor szerencsés estétek volt ott a reptérnél örömteli ha 3-asban tudatok lenni! ))
(Ez egy válasz Summer45 üzenetére (ma 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:40

Köszönönjük az esti izgalmakat a reptéren annak a bordó kis polós,szőke hölgynek,aki csak úgy spontán megállt mellettünk,és csatlakozott hozzánk egy hármasra! Nagyon remélem hogy találkozunk még,izgató,csinos vagy,egy igazi bombázó. Fergeteges élvezetet okoztál nekünk,velünk! Köszönjük mégegyszer!!!
Szio
mikor és hol?
(Ez egy válasz Oralday üzenetére (ma 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:50

Párom nélkül keresek mostanság egy partnert aki kiverné- leszopná a farkam , miközben én verem az övét !
Péntek reggel 7-kor reptérnél valaki szopna vagy közös maszti ?
Sziasztok pólus center mögött van valaki üdv
Szombaton 12-17 óráig Csempeszkopács és Nemeskolta közt egy erdős részen csillogó olajossan ki fekszek egy plédre..Aki akar szopathat,seggbe baszhat,rám verheti,vagy csak lehugyozna az írjon.Aki jön azt kielégitem,alázhat. Jó ribancotok lesszek hisz űritésre jó vagyok.!Hívhatsz több farkat is mert szeretem.!Mivel több oldalon hirdetek így időponti találkozó nincs és reménytelen..Ha látsz parkolni autót akkor meg várod vagy beszálsz.Aki jön az hozzon babaolajat és magának amivel letörli magát főleg ha seggbe basz! Több infó privátban.Sziasztok
Debrecenben hölgy aki segítene egy fiatal srácon?
diszkréció fontos! Nagyon hálás lennék

Szépvölgyin van valaki aki szopna?
Párom nélkül keresek mostanság egy partnert aki kiverné- leszopná a farkam , miközben én verem az övét !
Ezúton is szeretném megköszönni az esti repteres élményt a seat-os párnak! Megismételhetnénk!
Sziasztok!
Dunaújváros környékén kalandoznék párokkal hölgyekkel.
Dunaújváros környékén kalandoznék párokkal hölgyekkel.
Mostanában pár vagy valami lesz a szépvölgyin aki pasit keres ?
Sziasztok!
Üllő..Monor környéke ma délelött?..
Üllő..Monor környéke ma délelött?..