Hát hogyne lettél volna ott! És sok-sok órán keresztül becsuktad a szemed. Biztosan arra gondoltál, amikor kitett farokkal sétálgattál a rendőrség utcájában, és ábrándozás közben elaludtál. Decemberben meg 7-8 hónapig téli álomba szenderültél, azért nem írtál a reg után. Hiába, csak nagyon aluszékonynak tetszik lenni...
De még nyugodtan pörgesd egy kicsit a témát, így több ember elolvassa...! (Ez egy válasz Pajkosfiu üzenetére (tegnap 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:21

De még nyugodtan pörgesd egy kicsit a témát, így több ember elolvassa...! (Ez egy válasz Pajkosfiu üzenetére (tegnap 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt hogy retardáltak vagytok ne itt, én viszont nem vagyok olyan csicska mint ti ha azt mondom kimegyek akkor kimegyek és kint is voltam szépvölgyin, repteret hagytam de ha menne a szöveg értelmezés miszter serlokk akkor nem lennének ilyen paranoid hülye agymenéseid.További szép estét, többieknek én ma is kint leszek !
Sziasztok budakalasz sport csarnok parkolóban pár van esetleg ? Akar csak kukolásra üdv
Szigetszenmtiklóson cumiznék viszonzás nélkül. Nagyobb farok előny
Délután 16 óra körül reptérnél lesz pár esetleg?
Sziasztok! Reptérnél délután folyamán valaki lesz kint? Kalandoznék egy jót.
Sziasztok! Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyékén! Akár autóban is!
Fehervaron vki kamionos esetleg közöshokira?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Debrecen Teva erdő most?
Reptérnél pár egy fél óra múlva esetleg?
Délkörül valaki reptéren bi kaland?
M3-on valaki Debrecen felé valamelyik pihenőben egy kis kaland? Most indulok Pestről
Sziasztok!
Jászapáti vagyok pár napig, kalandoznék a kőrnyéken.
Jászapáti vagyok pár napig, kalandoznék a kőrnyéken.
Valaki 18.ker reptér közelébe helyem van. Hölgy vagy pár
Tatán a Tesco környékén szopnék autóban. Akár kíváncsi heterot is. Diszkréció adott
Sziasztok szepvolgyin ma napközben pár akit lehet nézni vagy esetleg csatlakozni ?
Ez így van! Pont ez az amit mondani akartam!
(Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (ma 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:22

Pofátlanul vagy sem ..... azok a párok akik másért jártak ki, ezek után is másért fognak ...
Pofátlanul vagy sem ..... azok a párok akik másért jártak ki, ezek után is másért fognak ...
(Ez egy válasz goboti üzenetére (ma 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:50

Pár napja azon gondolkozok , milyen szerencsések is azok a férfiak akik olyan feleséget, párt választottak,akikkel együtt tudják élvezni a szexszuális vágyaikat. Gondolok itt a többes szexre, mások előtti és mondjuk az autós kalandokat. Például a reptéren. Mi pedig pasik akik kijárunk várva mikor engednek közel magukhoz hogy láthassuk őket. Álló fasszal , verve , sokszor pofátlanul is! Leginkább a pofátlanul közelítőknek mondom ezt, legyetek már tapintatosabbak, hogy sok élményt élhessünk meg ott velük! Ha csak a farkunkat verve nézhetjük is őket!
Hatvanba keresek paszivat.
Gödöllőnél valaki aki cumizna most?
Írj privátban.
Írj privátban.
Pár napja azon gondolkozok , milyen szerencsések is azok a férfiak akik olyan feleséget, párt választottak,akikkel együtt tudják élvezni a szexszuális vágyaikat. Gondolok itt a többes szexre, mások előtti és mondjuk az autós kalandokat. Például a reptéren. Mi pedig pasik akik kijárunk várva mikor engednek közel magukhoz hogy láthassuk őket. Álló fasszal , verve , sokszor pofátlanul is! Leginkább a pofátlanul közelítőknek mondom ezt, legyetek már tapintatosabbak, hogy sok élményt élhessünk meg ott velük! Ha csak a farkunkat verve nézhetjük is őket!