Sziasztok!
5es út mostanában?
Üllő..Vecsés?
5es út mostanában?
Üllő..Vecsés?
Szia nem lenne kedved valamikor egy találkozáshoz kedved ?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 10. 10. péntek 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Székesfehérváron ma délután 4 óra körül autóba masztizok. Valaki kukkolna vagy beszállna egy kis közös játékra?
Privátba a pontos helyszín.
Privátba a pontos helyszín.
Sziasztok dél fele lesz kint pár vagy hölgy a reptéren?
Sziasztok! 18.-ára, szombatra keresnénk Miskolcon, vagy környékén hellyel rendelkező, nap közben ráérő párt vagy hölgyet kellemes együttlétre. Ha gondoljátok, keressetek, beszéljük meg! Lehetőleg privátban írjatok!
Debrecenben szopatnék egy gyorsat ha lenne kedve hozzá valakinek. Csak diszkréten!
Sziasztok! Most Hatvan-Gyöngyös vonalon valaki, aki szeretne találkozni és egy kis huncutkodásban benne lenne? Keressetek nyugodtan!
Sziasztok Gyál környéken valaki?
Mostanában/délelőtti órákban közös maszti, szopás -szopatás vecsésen autóban?
Reptérnél kedves párral ismerkednénk,minden jóra!
Reptérnél most,hölgy vagy pár??
Ma este Bicskén szabadban vagy akár autódban? Passzív vagyok
Jó reggelt! Szeged környékén egy üdítő szopás? Hoki?
Sziasztok most reggel megy valaki reptérre?
Gödöllőnél valaki?
Reptérhez jön még valaki?
Reptérnél valaki innen?
Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!