Autós, Szabadban szexhez partnereket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Holdvilágnál tali egy erdő szélén...

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#47897   ma 10:06
vekonyfiuka vekonyfiuka
Nyiregy ,Orosi út ?
#47896   ma 09:51
Attikatalin Attikatalin
Kora esti órákban kimegyünk kocsival kicsit orál játékra. Ha csatlakoznál cím az adatlapon. Fényképes levelet várunk
#47895   ma 09:48
vandam164 vandam164
Hozzá szolnák az elöző irásokhoz. Mi a párommal járunk ki (igaz nem tul sürün) mi mindig irunk 1 posztot. Jelezve hogy mennénk mikor és milyen tipusu srácokat keresünk és leirva konkrétan hogy mire is. Eddigi alkalmakrol csak pozitivan tudok beszélni. Inteligens higénikus és jó fej srácokkal volt kalandunk. Csak ugy spontán a mi véleményünk szerint nem szabad kimenni. Ja és párokat az biztos hogy nagyon nehéz kifigni. Még nekünksem sikerült. Ugyhogy mi ezekszerint szerencsések vagyunk a férfiak tekintetében.
#47894   ma 09:33
muffy20 muffy20
Legtöbbször csak kukkolni mentem ki hátha lessz valami nem volt fontos az akció de az ismerkedés nem lett volna rossz sajnos semmi nem történt ma is kinézek mert van arrafelé dolgom de nem várok semmit mert tudodm hogy maximum farok verő faszikat látok amivel nincs baj de legtöbbször csak azok vannak és egymást meg sem közelítik pedig ahogy elnéztem sokszor egymást keresik
(Ez egy válasz marcsigábor üzenetére (ma 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:20
Van igazad de nèha stilus ès a pofàtlansàg hihetetlen.
#47893   ma 09:33
Cris7gg Cris7gg
Reptérnél??
#47892   ma 09:20
marcsigábor marcsigábor
Van igazad de nèha stilus ès a pofàtlansàg hihetetlen.
(Ez egy válasz muffy20 üzenetére (ma 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:07
Előttem szólók nak csak annyit hogy mernék ismerkedni de legtöbbször csak pasik vannak mikor kimegyek sajnos pár nő meg nem igen volt sajnos egyszer lattam de ők elhajtottak azonnal mindenkit aki nem párban ment oda hozzájuk és ahogy néztem sajnos ez a trendi a legtöbb párnál hogy csak párt keresnek és minden mást elhajtanak
#47891   ma 09:14
tamastl tamastl
Sziasztok szivessen ismerkednék hölgyel vagy páral
#47890   ma 09:07
muffy20 muffy20
Előttem szólók nak csak annyit hogy mernék ismerkedni de legtöbbször csak pasik vannak mikor kimegyek sajnos pár nő meg nem igen volt sajnos egyszer lattam de ők elhajtottak azonnal mindenkit aki nem párban ment oda hozzájuk és ahogy néztem sajnos ez a trendi a legtöbb párnál hogy csak párt keresnek és minden mást elhajtanak
#47889   ma 09:06
vekonyfiuka vekonyfiuka
Orosi út valaki?
#47888   ma 07:43
unibipasi78 unibipasi78
Holnap délelőtt aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
#47887   ma 07:10
cserjakzoltan cserjakzoltan
Mór környéke valaki hölgy ? Írj privát ❤️❤️
#47886   ma 07:02
Hornyman_ Hornyman_
Tímár utca?
#47885   ma 06:51
Krisztián69 Krisztián69
Hajnus

Sajnálom, hogy nem jött össze. Előző levelemben írtam, hogy megpróbálom össze hozni az ismerkedèst. Írj ha èrdekel
(Ez egy válasz Hajnus üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 19:33
Egy vasárnap délután jóidő de nem dög melegben voltam kint a gömbnél egyedül nőként! Ugyanaz történt mint az esti órákban autók kőröztek szóló pasik,egyetlen bátor és meglepően normális korrekt pasi mert odajönni hozzám! Az autósüldözés azért trendi ott
#47884   ma 06:48
Krisztián69 Krisztián69
Most szombaton volt egy nagyon kellemes pár kora dèlután (4 óra lehetett). Jöttek-mentek az emberek. Ott volt a lehetősèg, tálcán felkínálva. Ahogy olvasom a kommenteket, mindenki közel adhock keresi az alkalmat de nem terveznek előre.

Pár nevében ( ès más ) nem hírdethetek de èn mégis elinditom inkább úgy ezt a kötetlen partyt, hogy most szombaton 17h kor a reptéren párok, hölgyek, férfiak egy csoportos összejövetelhez kinek van kedve? Èn kint leszek. Ha faszverès lesz a hölgy örömére, nekem az is megfelel. A pontos helyszín privát üzenetben.
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 16:32
Kint voltunk a reptéren, kihasználtuk azt a kevés napsütést ami még van, egy meztelen fotózásra, elment mellettünk 4 autó, de senkit sem érdekelt :(
#47883   ma 06:29
boy010101 boy010101
Jó reggelt.
Ma napközben reggel valaki reptér?
#47882   ma 06:10
Crystal0410 Crystal0410
Semmit sem kell... Ami nem megy, azt nem erőltetjük! wink
(Ez egy válasz Krisztián69 üzenetére (tegnap 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:31
Nem szabad. Ki kell járni ès jól kell èreznetek magatokat.
#47881   ma 05:56
Keressetek35 Keressetek35
Ma Bp.-en délelőtt vagy dél körül? Priviben írj.
#47880   ma 05:40
vekonyfiuka vekonyfiuka
Délelőtt Orosi uton Nyiregy? Valaki lesz kint?
#47879   ma 04:54
kukori69 kukori69
Helló!
Ma ,az az kedd délelött a Szigetszentmiklós Auchan parkolóba játszadozok magammal!
Női segítő kezet ,szájat szívesen fogadok!
#47878   ma 04:51
Portos04 Portos04
7:00 fele valaki reptéren szopna vagy közös maszti ?

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: nyulipaar nyulipaar
Nyitás ideje: 2011. 06. 25. szombat
Üzenetek: 47897db
Utolsó üzenet: ma 10:06

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!