Budapesti pasit keresek.
Nem szőrőst,nem dohányzót.
Csak üzenetre reagálok.
Bp-i vagyok és biszex nő.
Nem szőrőst,nem dohányzót.
Csak üzenetre reagálok.
Bp-i vagyok és biszex nő.
Most ráérő szopatható, baszható Nő vagy pár...Székesfehérvár környékén (50 km es körzetben.)
18:00 után reptérnél valaki szopna vagy közös maszti? Vagy Gyál vecses Alsónémedi környéken ?
Sziasztok. Ma Kecskeméten közös program?
Reptér?
Van
(Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (ma 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:33
(Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (ma 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Valakinek van csaj ismerőse rokona barátnője kolléganoje akinek nagy melle van vagy duci???
Jászberény ill környéki hölgyekkel párokkal,most hétvege ??
Valakinek van csaj ismerőse rokona barátnője kolléganoje akinek nagy melle van vagy duci???
Sziasztok, Jberény és környéke? Ma és holnap délelőtt?
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Szerinted? 7 óra után, szaladnak ki az emberek? Nov 1 vegre aludni lehet tovább. Nem kell haptákba állni reggel.
(Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (ma 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Azon szoktam csodálkozni, hogy nem egyszer azt olvasom: "A reptéren van valaki" , "Elb@xtam másfélszer órát" stb. Persze tudom, hogy valaki kukkolni megy, valaki párhoz szeretne beszállni. De aki csak szopatni/dugni akar egy gyorsan, miért nem a biztosra megy? Szerintem (olvasva a hozzászólásokat) pl. A Fóti Auchan parkoló nincs messze sokaknak. Szóval azért is írtam, mert holnap (vasárnap) fél hét - 3/4 hét körül ott leszek. (Ahonnan rálátni az OBI-ra, fekete Sanderoval és rövid szoknyában, papucsban. Elszívok egy cigit, meg tekintheted a a kínálatot. 10-15 percet várok, utána hazamegyek.) ) Írj üzenetet, ha érdekel.
Sziasztok! Érdemes lehet mostanában a reptérhez kinézni? Esetleg szépvölgyi vagy dunapart?
)
)
Most valaki a repteren?
Sziasztok! Bi párt vagy bi, kíváncsi hetero pasit keresek ma autós kalandra.
Aktív srác,pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hétfő délelőtt hely van.
Mostanában, vagy 15:00-ig lesz a szépvölgyi parkolóba hölgy vagy pár, igényes pasi vagyok
Írj privatban
Írj privatban
Holgyek parok budapest es vonzaskorzeteben
Székesfehérváron kényeztetőt keresek. aki nem csak ígérgető hanem élvezné.
Szeged és környéke? Autóban, szabadban is, light-osabb dolgok, kukkolás.. 53 éves férfi vagyok.

nyulipaar