Sziasztok. 1-2 között lesz pasi vagy pár a reptérnél? Szívesen csatlakoznék vagy kukkolnék

Szia. Tegnap is kb 11-kor arra jó pár meleg fickó ügyködött a kocsijukban meg egy másik szólóban meztelenül a kocsijában tárt ajtókkal . Nevetséges volt. A kőhid-tól kifelé menve szoktak akciózni a párok úgy tudom én is. ))
(Ez egy válasz Hedonistaferfi üzenetére (ma 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:40

Szia! Ez egy nagyon jó kis térkép.
Az 1-es pont az nem egy buzifészek? Autót mindig látok ott de nem gondolom hogy hetero akciók színhelye vagy tévedek?
Az 1-es pont az nem egy buzifészek? Autót mindig látok ott de nem gondolom hogy hetero akciók színhelye vagy tévedek?
Jól látod a dolgot.
(Ez egy válasz Hedonistaferfi üzenetére (ma 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:40

Az 1-es pont az nem egy buzifészek? Autót mindig látok ott de nem gondolom hogy hetero akciók színhelye vagy tévedek? (Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2025. 07. 15. kedd 03:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 15. kedd 03:00
Az 1-es pont az nem egy buzifészek? Autót mindig látok ott de nem gondolom hogy hetero akciók színhelye vagy tévedek? (Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2025. 07. 15. kedd 03:00), amit ide kattintva olvashatsz)

https://ibb.co/DH7pCzFt
Készítettem egy térképes összefoglalót erről a "nem olyan nagy" területről.
Sárga ponttal jelöltem a bázist a kerítésnél. Itt mennek el a repülők 40 méterrel a fejed felett, ezért általában itt állnak a turisták is, ebből fakadóan a hely még éjszaka sem ideális szexelni, viszont látod a bejövő autókat, tehát taktikai alappontnak és ismerkedési pontnak egyszersmind tekinthető.
1-től 10-ig jelöltem azokat a pontokat, ahol már láttam vagy csináltam aktust. Többet is jelölhettem volna, de elaprózni sem akartam, illetve a szerkesztőprogramom csak 10 szövegmezőt engedélyezett
A nagy 1-es alatt lévő háromszöget nevezzük kiserdőnek, az a leginkább szexcelú hely, hiszen ott már nem látod jól a gépeket és félreesik annyira, hogy véletlenül nem téved oda turista, de tényleg rengeteg más potenciális hely van.
DjiLife figyelmébe különösen ajánlanám, hogy a 4-es és 10-es pont között 2,6 km a távolság...
Ha Peti, András vagy bárki más, aki délután ott volt, esetleg elmondja, hogy melyik számmal jelölt ponton, vagy melyik kettő között volt a parti, és pontosan milyen időtartományban, akkor DjiLife tudni fogja, hogy hol rontotta el.
Remélem segítettem!
Készítettem egy térképes összefoglalót erről a "nem olyan nagy" területről.
Sárga ponttal jelöltem a bázist a kerítésnél. Itt mennek el a repülők 40 méterrel a fejed felett, ezért általában itt állnak a turisták is, ebből fakadóan a hely még éjszaka sem ideális szexelni, viszont látod a bejövő autókat, tehát taktikai alappontnak és ismerkedési pontnak egyszersmind tekinthető.
1-től 10-ig jelöltem azokat a pontokat, ahol már láttam vagy csináltam aktust. Többet is jelölhettem volna, de elaprózni sem akartam, illetve a szerkesztőprogramom csak 10 szövegmezőt engedélyezett

DjiLife figyelmébe különösen ajánlanám, hogy a 4-es és 10-es pont között 2,6 km a távolság...
Ha Peti, András vagy bárki más, aki délután ott volt, esetleg elmondja, hogy melyik számmal jelölt ponton, vagy melyik kettő között volt a parti, és pontosan milyen időtartományban, akkor DjiLife tudni fogja, hogy hol rontotta el.
Remélem segítettem!
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket. Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Most valaki aki cumizna nekem buda 11kerben
Sziasztok!
Most valaki Szombathely környékén?
Most valaki Szombathely környékén?
Reptérnél keresek estére férfit vagy párt 20 óra körül
Haho
Kora délután 12-13, Bük környezetben valaki kalandra? Esetleg kukkolható pár lenne?
Kora délután 12-13, Bük környezetben valaki kalandra? Esetleg kukkolható pár lenne?
Sajnálom, hogy sokaknak nem sikerült értelmezni, hogy elsősorban nézőt keresünk és ha esetleg úgy alakul akkor be is lehet szállni. Akik nem kaptak választ kicsit gondolkozzanak el hol van itt arról szó hogy egy azonnali beszállást keresünk. Van egy lehetőség arra is, de csak lehetőség mint írtam, ha úgy érzi. Ha azt írod hogy te így meg úgy azonnal már dugnál is az nem vonzó mert nem vagy türelmes. Egyébként egy valakinek sikerült értelmezni. Vele találkozunk is vasárnap.
(Ez egy válasz arpad1 üzenetére (tegnap 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:54

Sziasztok! Vasárnap délután Szépvölgyi út legfelső parkoló, erdőben szexelnénk barátnőmmel. Szívesen vennénk egy sportos srácot aki megnézné vagy, ha a párom úgy érzi csatlakozhatna is hozzánk. Csak sportos srác érdekli. Párokkal is szívesen találkozunk a lányos játékok is rendben vannak nála, de a férfinél a sportos férfias külső feltétel. Pontos időpont, ha szimpatikus vagy privátban. Mi ápolt Soprtos pár vagyunk. Lány 30 férfi 40.
Mostanra keresek egy közös- kölcsönös hokira (szopás ?) egy jófej srácot . Adatlapom van ….helyem van !
Sziasztok! Párt keresünk a közelünkből. Ápoltság ,diszkréció adott és elvárt . De csak bi hölgy is jelentkezhet.
Kb 1:30 környékére keresek egy sportos vagy normál testalkattal rendelkező 30-40 év közötti , sármos férfit , akinek farkát párom előtt kiverném - kölcsönösen és kicsit lehet ő is besegítene. Pest megyében leszünk …. Megszokott helyünk van . Adatlap+ kép ( arc nélküli) szükséges.
Párként keresünk párt, éjszakai fürdőzésre a Balaton északi partján. Jó idő esetén.
Valaki Alsónémedi Dunaharaszti Gyál Ócsa Vecsés és környékéről???
Reptéren ma valaki, aki talizna fiatal sráccal?

Ausztria rust autós kaland most .???
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Sziasztok! Most valaki 3.ker környékén, közös hoki, orál?
Sziasztok! Cegléd környékén fiatal (18-25) alkalmi kalandra?