Sziasztok. Pásztó-Gyöngyös-Hatvan vonalon keresek szexpartnert a mai vagy a holnapi napra. Utazni tudok és fogadni is.
(Ui.:Idős férfiak nem keresek , kitöltótt adatlapod és legalább 1 képed legyen fent a gyorsabb ismerkedés kedvéért)
További szép napot és jó keresgélést!
(Ui.:Idős férfiak nem keresek , kitöltótt adatlapod és legalább 1 képed legyen fent a gyorsabb ismerkedés kedvéért)
További szép napot és jó keresgélést!

Nem tudom mit jelent neked a sokat.
A lényeg ne legyél tolakodó, bunkó, értsd meg ha egy autó egyértelműen elhajtott ha mellé állsz.
Legyél diszkrét, értelmes, a nem az nem!
Ha összejön valami örülhetsz, köszönd meg ott és akár itt.
De ne nyavajogj ha nincs semmi, főleg ha elutasítanak!
Szerintem ez a titka az ilyen “kalandoknak”! (Ez egy válasz Pajkosfiu üzenetére (ma 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
A lényeg ne legyél tolakodó, bunkó, értsd meg ha egy autó egyértelműen elhajtott ha mellé állsz.
Legyél diszkrét, értelmes, a nem az nem!
Ha összejön valami örülhetsz, köszönd meg ott és akár itt.
De ne nyavajogj ha nincs semmi, főleg ha elutasítanak!
Szerintem ez a titka az ilyen “kalandoknak”! (Ez egy válasz Pajkosfiu üzenetére (ma 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma estefelé kalandoznék nővel vagy párral pest és vonzáskörzetében. Ha valakinek/valakiknek érdekes lehetek privát üzenetben beszéljünk.

Délután lány, pár minden jóra? Főkent Pest -Szeged vonal de távolabb is tudok utazni!
Sziasztok.Negyvenes egyedülálló férfiként ismerkednék,kalandoznék.
Sziasztok! Autós kalandra keresek màra egy párt, esetleg pasit.
Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.
Szóval ha már két nő is keres bármit, akkor egy és ugyanaz?
Nem is értem miért azok találnak ki ilyeneket, akik nem tetszenek.
Nem is értem miért azok találnak ki ilyeneket, akik nem tetszenek.
Azt mondod érdemes kint lenni ilyen sokat?
(Ez egy válasz T0r0lt üzenetére (ma 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:32

Köszönöm az éjjelt/hajnalt a tegnap esti két párnak és a résztvevőknek a reptéren!
Fantasztikus volt.
Fantasztikus volt.
Egyesek ennyire nem vágják le hogy 1-2 napra rá egy új nick névvel itt ugyanaz a ílletö!

Én nem akarok vádaskodni de tegyétek már egymás mellé Kisborsó és Christine adatlapját....
Kerepes after? Kicsi alacsony vékony de jó lenne
Sajnos nem tudok levelet küldeni a tiltás miatt...
megértem
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (ma 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Alacskai pihenő és közelében. XL
A margitszigeten vagy igazából bàrhol ahol jó lehet budapesten kiverném egy nő mellére vagy szívesen nézegetném, élvezném ha engem nézne

Köszönöm az éjjelt/hajnalt a tegnap esti két párnak és a résztvevőknek a reptéren!
Fantasztikus volt.
Fantasztikus volt.
valakinek a kocsijában masztizzak? :P
10:00 fele reptérnél valaki szopna közös maszti ?