Én semmit, mert meg se mozdultam!
(Ez egy válasz potens40esBP üzenetére (ma 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 22:21

Akkor nem csak téged hülyített...remek
Mindegy is, most már róla is tudjuk hogy csak 1 b.sz.tl.n pi..a aki más idejével játszik.

Várható volt adatlap minden nélkül
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit vártok egy adatlap nélkülitől??
(Ez egy válasz sofka üzenetére (ma 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 22:17

Ezért vannak szinte csak buzik az összes helyen… azoknak végülis mindegy, leszopják egymást ha nincs jobb, de a normális hetero, aki tudna még rendesen is közeledni, és eeetleg tisztán megfürödve megy ki, azt elég párszor igy átbaszni és nem megy ki
Akkor nem csak téged hülyített...remek
Mindegy is, most már róla is tudjuk hogy csak 1 b.sz.tl.n pi..a aki más idejével játszik.

Ezért vannak szinte csak buzik az összes helyen… azoknak végülis mindegy, leszopják egymást ha nincs jobb, de a normális hetero, aki tudna még rendesen is közeledni, és eeetleg tisztán megfürödve megy ki, azt elég párszor igy átbaszni és nem megy ki
Senki nem volt ott se ti se még egy pár!
(Ez egy válasz Hajnus üzenetére (ma 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:49

Ma este fél9-től kint leszünk reptéren párommal plusz egy pár gömbnél! Heteró társaságot szívesen látunk!
20. kerület vagy könyékén élveztetnék szájjal nőt-férfit, párt
Ma késő este egy közös hokira keresnék partnert. Közbe 1-2 képet néznénk páromról . Adatlapomon több infó
Mostanában hölgy vagy pár aki találkozna Budapesten!
Negyvenes normális testalkatú pasi vagyok.
Negyvenes normális testalkatú pasi vagyok.
Sziasztok.Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén ismerkednék,kalandoznék.Hölgy esetleg pár?
Sziasztok reptéren van kint pár?
Valaki ma este ?
Szepvölgyin van valaki most?
Mai napon kb 0:30 környékén keresünk egy jófej srácot akivel párom mellére vernénk a farkunkat . Párom kézzel kicsit besegít . Max 40 éves korig és vagy sportos vagy átlagos testalkatú legyél ! Kép és adatlap szükséges. Csomád közelében leszünk
Van olyan nő, aki leszopna vagy dugható? Fél órán belül ott lennék....akár a pasija előtt..
Nincs valaki mostanában a Népliget közelében?
Sajnos nem kaptam választ!

Ma este fél9-től kint leszünk reptéren párommal plusz egy pár gömbnél! Heteró társaságot szívesen látunk!
Mi az a gömb? A reptér végét értem.

Szopnék, szopatnék Csepelen
Sziasztok, ma este fél 9?
Hol?
Én szívesen csatlakoznék.
Köszönöm
Jani (Ez egy válasz Hajnus üzenetére (ma 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol?
Én szívesen csatlakoznék.
Köszönöm
Jani (Ez egy válasz Hajnus üzenetére (ma 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)