Autós kalandra most délelőtt valaki? Pàr, esetleg pasi?
Ma valaki Bicskén? Egy eldugott helyen is jó
Ma délelőtt folyamán vecsésen közös maszti, szopás -szopatás vecsésen?
Sziasztok! Vasárnap 10.12.-én lesz kint innen valaki Győrben a Kovaltéren? Nagyjából 12:30-13:00 között érek oda! Szívesen csatlakoznék párhoz a szabadban (időfüggő) vagy autóban (én magy autóval leszek...abban van hely bőven)! De egy jó kukkolásban is benne vagyok....semmi sem kötelező, a lényeg hogy mindenkinek izgalmas és jó legyen! Írj privát üzenetben és egyeztessünk!
Keresünk a nejemmel : -
Macis alkatú, vastagabb, szőrös faszú pasit , fiatalt vagy idősebbet 50 feletti akár, aki szopatná a feleségem?
Vagy vékony 30 év alatti srácot. Autóval rendelkezz, vagy egy szabad szobával. Heti 1- max alkalomra. pár órás titkos talikra.Priviben írj.
Macis alkatú, vastagabb, szőrös faszú pasit , fiatalt vagy idősebbet 50 feletti akár, aki szopatná a feleségem?
Vagy vékony 30 év alatti srácot. Autóval rendelkezz, vagy egy szabad szobával. Heti 1- max alkalomra. pár órás titkos talikra.Priviben írj.
Veszprém?
Érd és környéke finom időtöltés?
Reptéren van még kint valaki ?
Szasztok, budapesten most valaki egy finom szopatas/szopas?

Kint vagyok
Egy 30 éves srác (Ez egy válasz Swingerteam üzenetére (ma 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy 30 éves srác (Ez egy válasz Swingerteam üzenetére (ma 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki a repternel 20 perc múlva?
Most valaki szépvölgyi?
Szombat délután 2 körül Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Fekete audis pár innen ? Akik ránk villogtak.?
Most valaki?
Sziasztok!
Egy óra múlva kimennék a reptérhez, lesz kint valaki?
Ápolt, igényes férfi vagyok, kalandot keresek!
Egy óra múlva kimennék a reptérhez, lesz kint valaki?
Ápolt, igényes férfi vagyok, kalandot keresek!
valaki ma este Bp es kornyeke?
Budakeszi környékén le apolnek valakit..
Reptéren pár esetleg?