Sziasztok valaki most szeretné hogy egy ittas fiatal leszopjon ?(23yrs)
Akár szex is. (9ker vonzás körzetében)
Akár szex is. (9ker vonzás körzetében)
Holnap délután 5 körül a reptér közelében hölgy vagy pár? Van helyem is.
Jó, hát gyorsan sétál…
(Ez egy válasz Kisborso üzenetére (ma 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Most este pár, hölgy akikkel találkozhatnék? Pest megye és környékén.
Holnap valaki megy ki a reptérhez 12-13 óra körül?
Ma Csepel Kiserdő? Hölgy ,párok?
meg kondorosin is sétálgatott ugyanúgy
(Ez egy válasz Vagyok79 üzenetére (ma 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 20:11

És közben 21:44kor a szexmozi, glory csoportban extremribancot is meginvitálta egy utcai akcióra a glory helyett, mert ott is kitett farokkal szokott sétálgatni..
És közben 21:44kor a szexmozi, glory csoportban extremribancot is meginvitálta egy utcai akcióra a glory helyett, mert ott is kitett farokkal szokott sétálgatni..
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (ma 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 19:50

Nem, nem áruljuk el. Helyette rögzítsük a tényeket!
Állításod szerint tegnap este 10 óra körül te a reptérre tartottál tömegközlekedéssel. Noha többen is leírtuk neked, hogy ez felejtős, te kötötted az ebet a karóhoz, hogy majd milyen jó lesz ott sétálgatni. Aztán 11 óra körül hirtelen már a Szépvölgyi felé voltál úton. Ugyebár autó nélkül. Kb. itt dőlt el azonnal, hogy bomlasztó szándékú kamunick vagy, de azért nézzük tovább!
Ezt a nicket 2024.12.29-én regisztáltad. Bő 7 hónap múlva, augusztus 4-én eszedbe jutott használni is, megírtad az első hozzászólást, de kb. 1 hónap alatt még mindig csak 4-et. Aztán szeptember 4-e és 7-e között hirtelen 29-et. Ugye ez véletlenül sem egy talonban lévő tartaléknick jellegzetes profilja?
Aztán állításod szerint te kitett álló farokkal szoktál az utcán sétálgatni. Ilyet józan ember nyilvánvalóan nem csinál, de te még megfejelted azzal, hogy egyik este ezt a Tímár utca környékén teszed, ott, ahol egy rendőrkapitányság van. Bravó! Hihető ez is!
Végezetül jössz a tegnap estével, amikor is állításod szerint végig fent voltál a Szépvölgyin, de senki sem volt. Pechedre többen tanúsíthatjuk, hogy a fehér kombis páros legalább 5 órán keresztül fent tartózkodott. Kora estétől hajnalig biztosan.
Röviden: elmész te a *******!
Állításod szerint tegnap este 10 óra körül te a reptérre tartottál tömegközlekedéssel. Noha többen is leírtuk neked, hogy ez felejtős, te kötötted az ebet a karóhoz, hogy majd milyen jó lesz ott sétálgatni. Aztán 11 óra körül hirtelen már a Szépvölgyi felé voltál úton. Ugyebár autó nélkül. Kb. itt dőlt el azonnal, hogy bomlasztó szándékú kamunick vagy, de azért nézzük tovább!
Ezt a nicket 2024.12.29-én regisztáltad. Bő 7 hónap múlva, augusztus 4-én eszedbe jutott használni is, megírtad az első hozzászólást, de kb. 1 hónap alatt még mindig csak 4-et. Aztán szeptember 4-e és 7-e között hirtelen 29-et. Ugye ez véletlenül sem egy talonban lévő tartaléknick jellegzetes profilja?

Aztán állításod szerint te kitett álló farokkal szoktál az utcán sétálgatni. Ilyet józan ember nyilvánvalóan nem csinál, de te még megfejelted azzal, hogy egyik este ezt a Tímár utca környékén teszed, ott, ahol egy rendőrkapitányság van. Bravó! Hihető ez is!

Végezetül jössz a tegnap estével, amikor is állításod szerint végig fent voltál a Szépvölgyin, de senki sem volt. Pechedre többen tanúsíthatjuk, hogy a fehér kombis páros legalább 5 órán keresztül fent tartózkodott. Kora estétől hajnalig biztosan.
Röviden: elmész te a *******!
Reptéren mi ez a sok autó? Rengeteg ember van kint…..Talán várnak valamire?
Lehet taxival ment végül. Azok köztudottan gyorsan mennek, ha van rá lehetőségük. Így már sokkal hihetőbb a sztori, hogy ilyen hamar a reptér mellől a szépvölgyire ért. Csak még rossz helyre is ment. Sokmindennek kellett összejönni és rosszul összejönni, hogy ez így alakuljon.

Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Nem, nem áruljuk el. Helyette rögzítsük a tényeket!
Röviden: elmész te a *******! (Ez egy válasz Pajkosfiu üzenetére (ma 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:33

Röviden: elmész te a *******! (Ez egy válasz Pajkosfiu üzenetére (ma 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor valaki elárulhatná melyik parkolóról is van szó mert én egyiknél se találtam senkit és most is szeretnék kimenni
Sziasztok!
Reptér /Budapest és környékén?
Reptér /Budapest és környékén?
baszatnam magam ma bpen a holdfogyatkozas alatt..szabadban
Sziasztok! Ma este párhoz/nőhöz közös holdfogyatkozás alatti élvezetekre keresnék partnereket.Alap terv a szépvölgyi de bárhova szívesen megyek ha tudsz valami jót

Sziasztok!
Hétfő délután ráérő hölgyet vagy párt keresek.
Igényes diszkrét hetero pasi vagyok.
Hétfő délután ráérő hölgyet vagy párt keresek.
Igényes diszkrét hetero pasi vagyok.
Akkor valaki elárulhatná melyik parkolóról is van szó mert én egyiknél se találtam senkit és most is szeretnék kimenni
(Ez egy válasz Vagyok79 üzenetére (ma 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Gödöllőnél valaki közös hokira, cumira ma este?
Hely megoldható.
Írj privátban.
Hely megoldható.
Írj privátban.
Sziasztok. Ma Csepeli kiserdőbe kaland párral ,hölgyel . ? Privátba.
Rengeteg videóm van , privátba küldök!
Ma két 747-es is ment ! (Ez egy válasz Ajaniahegyrol üzenetére (ma 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma két 747-es is ment ! (Ez egy válasz Ajaniahegyrol üzenetére (ma 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)