Szia. A Kolosi tértől felfelé a Szépvölgyi úton végig a legvégéig kell felmenni autóval! Feljössz felkisérjelek? Vagy jössz utánam találkozunk valahol ott Óbudán? )) Szivesen megmutatom. De ott vannak fent pasik és ha szeretnél is valami kalandot szivesen vesszük veled is! ))
(Ez egy válasz Doranagy752 üzenetére (ma 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Újpest közelében a Szúnyog sziget van max vagy a Szennyviz telep mögötti részen esetleg. Vagy Dunakeszire ahol van a nudizó rész a duna part-nál ott is lehet lenni autóval este kalandozni. Amugy sok szerencsét sikert az adatlapotok szerinti kereséshez a hölgy nagyon szép nőies! ))
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (ma 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:58

Sziasztok!
Újpest közelében van autós hely? Párral, nővel szívesen találkoznánk ma 1-2 órán belül. Privátban egyeztessünk
Újpest közelében van autós hely? Párral, nővel szívesen találkoznánk ma 1-2 órán belül. Privátban egyeztessünk
Azt merre van pontosan?
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél 20:30 felé??
ez nem is gloryhole fórum
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (ma 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnék ma Nyíregyen.
Nekünk eddig csak negatív tapasztalat jutott...
(Ez egy válasz Doranagy752 üzenetére (ma 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:28

Van valaki aki szokott járni a reptérre? Ha igen szivesen fogadom a tapasztalatokat.
Szia! Az Etele-ben nincs gloryhole. Max egyeztetsz egy kabinba előre.
Szia! Az Etele-ben nincs gloryhole. Max egyeztetsz egy kabinba előre.
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (ma 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:53

sziasztok!
Etele plázában valaki csinált már valami szexuálisat mosdóban? ott van olyan hogy nincsenek sokan?
Etele plázában valaki csinált már valami szexuálisat mosdóban? ott van olyan hogy nincsenek sokan?
Sziasztok van valaki innen budakalaszon ?
Sziasztok!
sziasztok!
Esténként 22 óra után szopnék , beszélők a kocsiba leszoplak vagy kiszálsz és a szabadba számba élvezel
Sziasztok omszki parkoló passat inen ?
Szia. Gyere fel.este a Szepvölgyi úthoz szivesen latunk ott fent téged is!
(Ez egy válasz Doranagy752 üzenetére (ma 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:28

Van valaki aki szokott járni a reptérre? Ha igen szivesen fogadom a tapasztalatokat.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.
Köszi a térképet hasznos!
A szépvölgyivel kapcsolatban is létezik, vagy tudnál csinálninilyet? (Ez egy válasz Attika99 üzenetére (ma 03:00), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 03:00
A szépvölgyivel kapcsolatban is létezik, vagy tudnál csinálninilyet? (Ez egy válasz Attika99 üzenetére (ma 03:00), amit ide kattintva olvashatsz)

https://ibb.co/DH7pCzFt
Készítettem egy térképes összefoglalót erről a "nem olyan nagy" területről.
Sárga ponttal jelöltem a bázist a kerítésnél. Itt mennek el a repülők 40 méterrel a fejed felett, ezért általában itt állnak a turisták is, ebből fakadóan a hely még éjszaka sem ideális szexelni, viszont látod a bejövő autókat, tehát taktikai alappontnak és ismerkedési pontnak egyszersmind tekinthető.
1-től 10-ig jelöltem azokat a pontokat, ahol már láttam vagy csináltam aktust. Többet is jelölhettem volna, de elaprózni sem akartam, illetve a szerkesztőprogramom csak 10 szövegmezőt engedélyezett
A nagy 1-es alatt lévő háromszöget nevezzük kiserdőnek, az a leginkább szexcelú hely, hiszen ott már nem látod jól a gépeket és félreesik annyira, hogy véletlenül nem téved oda turista, de tényleg rengeteg más potenciális hely van.
DjiLife figyelmébe különösen ajánlanám, hogy a 4-es és 10-es pont között 2,6 km a távolság...
Ha Peti, András vagy bárki más, aki délután ott volt, esetleg elmondja, hogy melyik számmal jelölt ponton, vagy melyik kettő között volt a parti, és pontosan milyen időtartományban, akkor DjiLife tudni fogja, hogy hol rontotta el.
Remélem segítettem!
Készítettem egy térképes összefoglalót erről a "nem olyan nagy" területről.
Sárga ponttal jelöltem a bázist a kerítésnél. Itt mennek el a repülők 40 méterrel a fejed felett, ezért általában itt állnak a turisták is, ebből fakadóan a hely még éjszaka sem ideális szexelni, viszont látod a bejövő autókat, tehát taktikai alappontnak és ismerkedési pontnak egyszersmind tekinthető.
1-től 10-ig jelöltem azokat a pontokat, ahol már láttam vagy csináltam aktust. Többet is jelölhettem volna, de elaprózni sem akartam, illetve a szerkesztőprogramom csak 10 szövegmezőt engedélyezett

DjiLife figyelmébe különösen ajánlanám, hogy a 4-es és 10-es pont között 2,6 km a távolság...
Ha Peti, András vagy bárki más, aki délután ott volt, esetleg elmondja, hogy melyik számmal jelölt ponton, vagy melyik kettő között volt a parti, és pontosan milyen időtartományban, akkor DjiLife tudni fogja, hogy hol rontotta el.
Remélem segítettem!
Sziasztok! Mai napon keresek párt vagy pasit egy kis autós kalandra! Reptér, Pest megye?