Majd vasárnap megyünk
Sziasztok!
Budapesten 16 kerületben ,rendszeresen kényeztethető nőt keresek ! Heteró alapon, pár is szóba jöhet ! Valóban 23-cm es cerkával rendelkezem.
Budapesten 16 kerületben ,rendszeresen kényeztethető nőt keresek ! Heteró alapon, pár is szóba jöhet ! Valóban 23-cm es cerkával rendelkezem.
Délelőtt folyamán Vecsés, szabadban ,autóban valaki?
Sajnos ma a párom elfoglalt lett. Így halasztva későbbre!
Sziasztok. Párokkal kalandoznék a kifutónál....
Reptérnél délelőtt valaki szopas dugas vagy közös maszti ?
Kecskeméten szopatnék du.1-ig.
Kedden délután a reptéren hölgy vagy pár?
Sziasztok!
Párt vagy hölgyet keresek napközbeni kalandozásra!
Párt vagy hölgyet keresek napközbeni kalandozásra!
Csepelen veretném passzíval autódban
Sziasztok!
Ma Somogyból megyek Miskolcra. Az M7-M0-M3 vonalán szívesen kalandoznék párral vagy 50+-os hölggyel.
Ma Somogyból megyek Miskolcra. Az M7-M0-M3 vonalán szívesen kalandoznék párral vagy 50+-os hölggyel.
De volt csak egymással foglalkoztak nem akartak senki beszállót!
(Ez egy válasz Cris7gg üzenetére (tegnap 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
M3 bevezető?
Sziasztok ma dél körül indulnék a négyesen Budapestről Túrkevére, útközben szívesen kalandoznék.
Kedden este keresek párt vagy hölgyet max pasziv férfit este 10 után Budapest szolnok vonalon helyem nincs kocsim van.
38éves 180cm magas 105kg vagyok 15/ 4es farkam bi uni srác vagyok.
Imádok nyalni szopni szopatni is .
Ha érdekes irj privátba meglátod megéri. Nemi juttatás belefér de nem profit keresek
38éves 180cm magas 105kg vagyok 15/ 4es farkam bi uni srác vagyok.
Imádok nyalni szopni szopatni is .
Ha érdekes irj privátba meglátod megéri. Nemi juttatás belefér de nem profit keresek
Egy páros sincs kint a reptérnél
Probalgasd hátha. Csak akkor az mar lehet nem valós!
(Ez egy válasz Morcos1990 üzenetére (tegnap 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Hiába írtam neki nem ír. Érdekes
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Fehér Transit innen?
kemény javitás odatalálnak javitás
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:37

Az keméby! Ird ki hogy ott merre vagytok könnyebben odarmtalálnsk az autojukkal akik üriteni akarnak valöszinü! Kiserdó-nel? Nagyerdönél? Vagy az egyik tisztás résznél?