Sziasztok lesz ma kint pár vagy nagy méretű pasi a szépvölgyin ??
Sziasztok! Reptérnél vagy máshol autós kalandra valaki/valakik? Hetero/bi pár , szóba jöhet szóló pasi is lightos kalandra.
Repternel aktiv pasi?
Szép jo délutánt.
Vannak itt elhanyagolt anyukák akik szeretnék még élvezni az erotika örömeit?
Esetleg a szép természetbe, élvezni a természetes testi érintéseket?
40 és 60 között esetleg nincs már olyan vágyuk hogy élvezzék?
Keressenek bátran, levélben válaszolok a kérdésekre és adok privátabb elérhetőséget is.
Köszönöm a figyelmet.
Üdv. Albert
Vannak itt elhanyagolt anyukák akik szeretnék még élvezni az erotika örömeit?
Esetleg a szép természetbe, élvezni a természetes testi érintéseket?
40 és 60 között esetleg nincs már olyan vágyuk hogy élvezzék?
Keressenek bátran, levélben válaszolok a kérdésekre és adok privátabb elérhetőséget is.
Köszönöm a figyelmet.
Üdv. Albert
Este 21 kor kinézünk a Kondorosi végéhez,a dunapartra,párokat keresnénk egymas elötti,és párcserérs,szexhez!
Van a reptéren valaki?
Sziasztok
Csepel környékén valaki aki szeretne egy orált kapni..vagy a sósfürdó környékén ......a kis duna melett az erdős részen talizhatnánk
Csepel környékén valaki aki szeretne egy orált kapni..vagy a sósfürdó környékén ......a kis duna melett az erdős részen talizhatnánk
Reptérnél most valaki leszopna?
Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös vonalon valaki, aki szeretne találkozni?
Szeged környékén?
Sziasztok! Tapolcán vagy környékén Hölgy vagy Pár Mostanában? 30éves magára igényes potens pasi vagyok
Sziasztok.
Ki szeretné megdugni ma a popsim?
Autóból ki pucsitva?
Mostanában
Ki szeretné megdugni ma a popsim?
Autóból ki pucsitva?
Mostanában
Sziasztok ! HETERO PASI vagyok ! Hölgyeket kényeztetném , várom a kedves jelentkezőket!
Ma este autos kaland pestmegyeben?
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Csütörtök este fél kilenc után a Fóti Auchan parkolóban kocsiban szopnék.
Ma lenne valakinek kedve szopatni? Fót és környéke.
Fehervar vki, esetleg kamionos?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Reptér?
Ma délután kilátogatunk a reptérre,vagy a Kondorosi úthoz,dunapartra,esetleg pár lesz kint,csatlakozna? Párcsere?