Igényes hetero pár, vagy enyhe bisex pasi lesz a reptéren?
Sziasztok! Mikorra?
(Ez egy válasz Passzívpáros77. üzenetére (ma 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Aktív biszex pasit keresünk a reptéren
Esetleg ma du.n kalandozni vagyok a repteri kifutonal?

Hétfő,kedd délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Repteren meg
Úgy, hogy alapvetően egyedül használja az oldalt, de most rávette egy hölgyismerősét a dologra...
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (ma 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
... a "páricska" pedig világosan leírta, hogy fehér Passattal lesz, akkor milyen Fordról mesélsz?
Mondd, hogy csak megjátszod ezt a szintet, és nem komoly...! (Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (ma 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondd, hogy csak megjátszod ezt a szintet, és nem komoly...! (Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (ma 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Fehérvár és környékén cumizni szeretőt keresek
Repter most?
orális örömökre keresek partnert Jászság és környékén
Aktív vagy uni srác? Rugalmas vagyok.
Sziasztok! Fót-Veresegyház-Gödöllő környékén ismerkednék Nővel/párral. Nincsenek "extrém" vágyaim, csak egy kiadós testedzés és egy kötetlen ismertség lenne a cél.

Simán lehet, én is mindíg magam keresek, de ma épp mi is pár vagyunk. Ritkán jön összi, hogy épp mindketten ráérjünk ilyesmire, vagy bármire.
Ja, lehet félreértettelek.... férfipár?
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (ma 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja, lehet félreértettelek.... férfipár?

Sziasztok ma este 3számú főúton Aszód után Pest felé parkolóban szopnék egy jó faszt.
hogy van az hogy,párként hirdet S FFI az adatlap szerint??? árulja el valaki
Reptérnél valaki?
Sziasztok.Este 8-9 fele Dunaharaszti környékén?
Reptér esetleg pár kint ?